DOLAR

32,4643

-0.08%
EURO

34,8138

-0.55%
ALTIN(gr)

2.437,55

0,07%
BİST 100

%
Kardeşlerim Dizisi 26. Bölüm Özeti İzle, Neler Olacak?

Kardeşlerim Dizisi 26. Bölüm Özeti İzle, Neler Olacak?

Cumartesi akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Kardeşlerim dizis 26. bölümü bu akşam yine bomba gibi geliyor. Doruk ile Asiye rollerinin halini merak eden pek çok dizi hayranı var. Diğer taraftan, Akif'in yapmış olduklarının gün yüzüne çıkmasını ve ceza almasını dileyenler de çoğalıyor. Ayrıca Doruk, babası Akif'e karşı oldukça önemli bir karar alacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Kardeşlerim Dizisi 26. Bölüm Özeti İzle, Neler Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kardeşlerim dizisinin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 25. bölümünde Celil Nalçakan’ın hayat verdiği Akif’e yönelik çeşitli tepkiler ön plana çıkıyor. Pek çok dizi hayranı, artık bu rolden ve yapmış olduklarından usandıklarını dile getiren çeşitli yorumlar yapmaya başladı.

Bir dizi hayranı ise yapmış olduğu yorumda, “Ya şu Akif’in yapmış olduğu bütün kötülüklerin bedelini ödediğini görmek istiyorum “dedi.

‘Kardeşlerim’ Dizisinde Bu Akşam Neler Olacak?

Akif’in iki kadına karşı zafer kazanacağını benimseyenler var. Kardeşlerim dizisinin kurgusu oldukça sert bir şekilde yol almaya devam ediyor. Doruk ile Asya arasında meydana gelen ayrılık gelişmeleri, izleyicinin canını sıkmaya başladı. Yine heyecanlı anların yaşanacağı dizinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde;

  • Akif’in patlatacağı son bombası ile artık iyice çileden çıkacak Doruk, babasına karşı çok sert bir karar alacak.

  • Eren Ailesi, ellerinden gelen bütün desteği ona verirken, Akif’in baskısı da diğer taraftan Doruk’un peşini bırakmayacak.

  • Ömer işe giderken, karşılaştığı sürprizden çok etkilenecek ve gelecek için güzel hayaller kuracak.

  • Nebahat’ın yapmış olduğu merhametten uzak plan, Suzan ile yüzleşmesine neden olacak. 

  • Orhan cephesinde ise umut verici haberler meydana gelmeye devam ederken, Şengül ile birlikte çekilişe katılmış olan Ömer’i ise büyük bir sürpriz bekliyor.

Kardeşlerim Dizisinin Reytingleri Nasıl?

Dizinin geçtiğimiz hafta 25. yeni bölümü ekranlara gelmişti. 2. Sezonu oldukça başarılı bir biçimde yoluna devam eden projede aşk ile dram iç içe işleniyor. Kurgunun, dizi severler tarafından beğenilmesi ile sadık bir izleyici kitlesinin meydana gelmesi, dizi adına Aslında en büyük başarı oldu.

Kardeşlerim, birinci sezonda birincilik alabilen bir projeydi. Özellikle de bütün kategorilerde Gönül Dağı dizisini oldukça zorlayan bu dizi, bu sezon ise birincilik hususunda biraz geri planda kalıyor. Bütün kişiler kategorisinde oldukça iyi eğilimler almasına rağmen, Gönül Dağı dizisinin önüne geçmeyi bir türlü başaramayan ‘Kardeşlerim’ dizisi için zirveyi unutma dönemi artık başlamış olabilir. Kurgunun artık daha fazla kişiyi ekrana bağlamada zorlandığı gözlemleniyor.

Gönül Dağı dizisi ise bütün kategorilerde olup eğitimler elde ederek yoluna devam ediyor.

Kardeşlerim, 26. Yeni bölümüyle bu akşam saat 21. 00’de Atv‘de!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP