DOLAR

32,8772

0.73%
EURO

35,5070

0.54%
ALTIN(gr)

2.516,74

1,32%
BİST 100

%
El Kızı Bu Akşam Neler Olacak? İzleyiciye Büyük Sürpriz

El Kızı Bu Akşam Neler Olacak? İzleyiciye Büyük Sürpriz

Başrollerinde Sevda Erginci, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk ile Sedef Avcı'nın oynadıkları, Fox TV'nin yeni dizisi El Kızı, bu akşam 3. yeni bölümü ile izleyici ile buluşacak. Bu akşam ki bölümde neler olacak?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
El Kızı Bu Akşam Neler Olacak? İzleyiciye Büyük Sürpriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son bir haftadır FOX TV‘de fragmanı dahi ekranlara geldiğinde, pek çok kişiyi göz yaşlarına boğan’ El Kızı’  dizisinde Ezo’ nun çaresiz kaldığı anlarda nasıl ayakta kalma mücadelesi verdiğine şahit olan izleyici, ilk bölümün başlamasını adeta iple çekiyor.

Hasret bitti ve el kızı bu akşam başlıyor. Sevda Erginci’nin başrollerinde oynadığı El Kızı dizisi fragmanı yayınlandı. Bu akşam Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan El Kızı dizisinde nelerin yaşanacağını merak ediyorsanız mutlaka bu diziyi izlemelisiniz.

El Kızı Dizi Konusu Nedir?

Henüz küçük yaşındayken öksüz kalmış Ezo adındaki genç bir kızın dram dolu yaşam öyküsü ekranlara taşınıyor. El kızı dizisinin kamuoyu ile paylaşılan hikayesi ise şöyle:

“Geminin su alması ile beraber, öncelikli olarak ‘El Kızı’ aşağı atılır. “

Bizler, gerçekten de kendi halinde yaşayan çok mutlu bir aileydik. Annem, babamın adeta göz bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün ailenin. Daha sonrasında ise bir gün babam, bir başka kadına aşık oldu. Dünyaya getirdiği çocuğa kadar onların; Annem ise ‘El Kızı’ oldu ansızın.

El Kızı’ 1. Bölüm Bu Akşam (23 Ekim Cumartesi)

Hayallerinin peşinden giden Ezo’nun bu yaşama tutunduğu iki kavram vardır; anıları ile annesinden kendisine kalan hatıralar. Yani bir avuç umut diyebiliriz. Ancak ne var ki, avucunda elinde bulunan her şey, ailesi tarafından alınacak. Artık önünde Ezo’nun iki yol vardır: Pes edecek veya savaşa devam edecek. Ezo, savaşmayı seçecek hem de ölümüne bir savaş.

Ezo’nun içindeki girdabı bir avantaj olarak güren Harun ile annesi Nermin ise eski lüks zamanlarına tekrardan kavuşabilmek amacıyla gözlerine zincirin en zayıf halkası olan Ezo’yu kestirirler fakat hesap etmedikleri bir şey vardır. Ezo, onların zannettikleri kadar çaresiz ve aciz değildir. Onun yapmış olduklarından ve ne yapacağından habersiz, ava giderken av olacaklardır.

El Kızı’ Bu  Akşam 21. 00’de FOX’ta

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP