DOLAR

32,5350

-0.02%
EURO

34,9784

0.35%
ALTIN(gr)

2.430,77

0,33%
BİST 100

%
Çağatay Ulusoy Reyting Rekorları Kıran Dizide Oynamayı Reddetti!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Çağatay Ulusoy Reyting Rekorları Kıran Dizide Oynamayı Reddetti!

Çağatay Ulusoy Reyting Rekorları Kıran Dizide Oynamayı Reddetti!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve adeta rekor üzerine rekor kıran 'Yargı' dizisinin cast çalışmaları sürerken filmin yapımcıları, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'a teklif götürmüş fakat ünlü oyuncunun bu teklifi reddettiği öğrenildi. Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun oynadıkları 'Yargı', izleyicileri ekran başına toplamaya devam ediyor. Dram kategorisindeki dizi çok seviliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Çağatay Ulusoy Reyting Rekorları Kıran Dizide Oynamayı Reddetti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve adeta rekor üzerine rekor kıran ‘ Yargı‘ dizisinin cast çalışmaları sürerken filmin yapımcıları, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’a teklif götürmüş fakat ünlü oyuncunun bu teklifi reddettiği öğrenildi. Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadıkları ‘Yargı’, izleyicileri ekran başına toplamaya devam ediyor. Dram kategorisindeki dizi çok seviliyor. Sosyal medya hesaplarında da sıklıkla bahsedilen ve gündem olan dizi için kendisine gelen teklifi Çağatay Ulusoy’un reddettiği öğrenildi.

Çağatay Ulusoy, ‘Yargı’ Dizisinde Oynamayı Neden Reddetti?

En son 2017 senesinde ekranlara gelen ‘İçerde’ dizisi ile televizyon ekranlarında gördüğümüz ve daha sonrasında ise daha çok dijital platformlarda internet dizileri ile boy gösteren yakışıklı oyuncu ve model Çağatay Ulusoy, kendisine gelen ‘Yargı’ dizisinde başrol’ teklifini reddetmiş.

Çağatay Ulusoy, Tek Sezonluk Çalışmak İstemediği İçin ‘Yargı’ Dizisinde Oynamayı Reddetmiş

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadıkları ‘Yargı Dizisinde oynaması açısından ilk teklif Çağatay Ulusoy’a götürülmüş ancak daha sonrasında ise dijital bir platformda ekranlara gelen ‘Yeşilçam’ adlı projede bulunan Çağatay Ulusoy’un, yargı dizisinin tek sezonluk olmasından kaynaklı olarak bu teklife sıcak bakmadı Ve Bu nedenle reddettiği öğrenildi.

Yargı Dizisinde Ne Anlatılıyor?

Ilgaz , ailesine bağlı, soğukkanlı ve dürüst bir kişi olarak tanınıyor. Yaşama bağlı olduğu kutsal değerlerini sorgulatacak bir olay ile karşı karşıya kalacak. Bu nedenle Ceylin ile yolları kesişecek ve ikili, artık dönülmez bir sürece girecek. Pınar Deniz ile adeta kural tanımaz ve inandıkları uğruna bütün sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval avukatı Ceylin karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Tuttuğunu koparması ile tanınan Ceylin’in almış olduğu bir dava, genç kadının hayattaki en büyük İmtihanı olacak.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2010 senesinde Best Model Of Turkey birincisi olmayı başaran Çağatay Ulusoy, 2011 senesinde yapılan Best Model yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi sulama sistemleri bölümündeki eğitimini tamamlayan Çağatay Ulusoy, aynı zamanda Ayla Algan oyunculuk ile ilgili eğitimler almaya başladı. Diğer taraftan Vahide Perçin ile Altan Gördüm’ün sahibi oldukları sanat okulunda oyunculuk dersi almış ve daha sonrasında ise oyunculuk kariyerine Show Tv ekranlarında 2011 senesinde ekranlara gelmeye başlayan ‘Adını Feriha Koydum’ adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile attı. Bu dizi devam ederken, 2013 senesinde ‘Anadolu Kartalları’ filminde de rol almıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP