DOLAR

32,5503

0.22%
EURO

34,8073

0.06%
ALTIN(gr)

2.488,73

0,20%
BİST 100

%
Alemin Kralı Erkek Oben Sütyenli Resimlerini paylaştı! O kadar Değişmiş ki Görenler Gözlerine İnanamadı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Alemin Kralı Erkek Oben Sütyenli Resimlerini paylaştı! O kadar Değişmiş ki Görenler Gözlerine İnanamadı

Alemin Kralı Erkek Oben Sütyenli Resimlerini paylaştı! O kadar Değişmiş ki Görenler Gözlerine İnanamadı

Bir zamanlar ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Alemin Kralı' ekranlara geldiği dönemde herkesi kendine hayran bırakmıştı. Dizi bitti ama şimdilerde ise oyuncularıyla sıklıkla gündeme gelmeye devam ediyor. 'Erkek Oben' karakterine hayat veren Birsu Demir, seneler içerisinde öyle büyümüş ve değişmiş ki genç bir kız oluvermiş.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Alemin Kralı Erkek Oben Sütyenli Resimlerini paylaştı! O kadar Değişmiş ki Görenler Gözlerine İnanamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birsu Demir‘in yaşamış olduğu fiziki değişim ile güzelliği, herkes tarafından hayranlıkla ve şaşkınlıkla izleniyor. Bizde sosyal medya paylaşımları ile sıklıkla adından söz ettirmeyi başaran güzel oyuncunun yaşamına ve seneler içerisindeki değişimine şöyle bir bakmak istedik!

Peki Kimdir Birsu Demir?

14 Mayıs 1999 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Pera Güzel sanatlar lisesinde tiyatro eğitimini tamamlayan Birsu Demir, henüz küçük yaşlarından itibaren kamera karşısına geçme avantajı yakaladı. İlk defa ‘Büyük Buluşma’ adlı dizide rol aldı.

Birsu Demir’in, ‘ Erkek Oben‘ tiplemesi ile büyük bir çıkış yakaladığı ‘Alemin Kralı’ dizisi, 2011 senesinde Atv‘de başladı ve bu dizinin başrollerinde başta Şafak Sezer olmak üzere Oya Başar ile Evrim Akın gibi ünlü isimler oynuyordu.

Henüz 12 yaşında ATV ekranlarında Alemin Kralı dizisi ilde Oben karakterini oynuyordu. Oynadığı bu karakterim yanı sıra aynı zamanda başarılı oyunculuk Performansı da akıllara kazındı. En son 2015 senesinde ‘son çıkış’ adlı bir dizide rol aldı.

Birsu Demir, Alemin Kralı’ndaki Oben’ i Orada Bıraktı Ve Şimdi 21 Yaşında Genç Bir Kadın Oldu

Oben tiplemesi ile izleyicilerin aklına kazanmış olması nedeni ile görünce şaşırmadan durulmuyor. Ne kadar da güzel bir kız olmuş bu böyle!

Oben (Birsu Demir) Sosyal Medyayı Yoğun Bir Şekilde kullanıyor

Yıllar İçinde yaşamış olduğu değişimi gözler önüne seren çeşitli fotoğraflarını paylaşan Birsu Demir, Instagram hesabında 50 bin takipçisine hitap ediyor.

Sosyal medya hesabından özellikle de bikinili ve sütyenli fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmeyen oben (Birsu Demir) görenlerin adeta nefesini kesiyor. Alemin Kralı dizisinden tanıdığımız ve erkeksi tavırları ile hatırladığımız bu kızın, böylesine büyüdüğünü, çekici bir kız olduğunu, yapmış olduğu paylaşımlarla adeta tozu dumana kattığını görmek gerçekten de şaşırtıcı öyle değil mi?

Yaz aylarında serinlemek için girdiği soğuk sulardan çıkan Birsu Demir, güneşin altında kendini kumlara öyle bir bırakıyor ki adeta hayran kalmamak elde değil.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP