DOLAR

32,4796

0.31%
EURO

35,0406

-0.18%
ALTIN(gr)

2.324,15

0,20%
BİST 100

%
Gelinim Mutfakta Programının Yeni Sunucusu Safiye Soyman Kimdir? 
  • Finans 365
  • Gündem
  • Gelinim Mutfakta Programının Yeni Sunucusu Safiye Soyman Kimdir? 

Gelinim Mutfakta Programının Yeni Sunucusu Safiye Soyman Kimdir? 

Format değiştirdikten sonra her hafta yeni bir ismin sunduğu  'Gelinim Mutfakta' yemek yarışması programının yeni sunucusu nihayetinde belli oldu. 'Gelinim Mutfakta' programını bu hafta Safiye Soyman sunuyor. Gündüz kuşağında ekranlara gelen ve Kanal D'nin en popüler programlarından biri olan 'Gelinim Mutfakta' programını sunan

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Gelinim Mutfakta Programının Yeni Sunucusu Safiye Soyman Kimdir? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşte Karşınızda Safiye Soyman’ın Hikayesi 

 

Henüz çocuk yaşında gelin olmuştur. 13 yaşında iken Ziya Akaröz ile evlendi. İlk 3 sene boyunca mutlu bir yaşam süren Safiye Soyman, daha sonrasında ise eşinin kumar oynamasının sonrasında kendini bir kabusun içerisinde buldu. Bu evliliğinden bir oğlu ve bir kızı oldu. Eşinden gizli bir şekilde ortaokul sınavlarına hazırlanmıştır. Bu evliliği 15 yıl boyunca bu şekilde devam ettiren Safiye Soyman, 15 yılın sonrasında boşanma kararı aldı.

Safiye Soyman kimdir? Safiye Soyman aslen nerelidir, evli mıdır, kaç yaşındadır, çocuğu var mıdır? Bu soruların cevapları ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız haberin

 

Ortaokulu bitirdikten sonra lise eğitiminden de mezun oldu ve bu esnada daktilo dersleri aldı ve iş bulma sınavlarına hazırlanma. İmtihanlarda başarıya ulaşan Safiye Soyman, İmar ve İskan Bakanlığı’nda genel müdür sekreteri olarak işbaşı yapmıştır. 

 

Safiye Soyman’ın Sanat Hayatı 

 

Diğer taraftan da sanata oldukça ilgili olan Safiye Soyman, müzik alanında kendini profesyonel bir şekilde geliştirmeyi başardı. Özel Altan’dan müzik ile ilgili çeşitli eğitimler aldı ve daha sonrasında ise radyo sınavlarına hazırlandı. Bu sınavda da istediği sonucu elde etmeyi başarmıştır. 6 sene boyunca Ankara Devlet klasik Türk müziği korosunda görev almıştır. İlk defa 1990 senesinde albümünü piyasaya sürdü ve daha sonrasında ise müzik mesleğinde gitgide daha da büyük bir yol kat etmeyi başardı. Bir gün gazinocular kralı diye tanınan Fahrettin Aslan’dan kendisine bir teklif geldi ve bu teklif, Safiye Soyman’ın yaşamını baştan sona kadar değiştirdi. 1996 senesinde Maksim’de sahne almaya başlamıştır ve daha sonrasında ise bu başlangıç ona çok sayıda kapı açtı.

 

Safiye Soyman’ın Şarkıları 

 

1990 senesinde ‘Hesabım Var’ adlı şarkıyı çıkaran Safiye Soyman, daha sonrasında ise 1992 senesinde ‘Bahse Girerim’ adlı çalışmaya imza attı. 1993 senesine gelindiğinde ise ‘ Aşk Olsun Sana’ adlı çalışmasının hemen akabinde 1995 senesinde ‘Söz Veriyorum’ isimli parçayı yazdı. 1997 senesinde ‘Sen gittin Mi Ben Ölürüm’ şarkısını yazmıştır ve daha sonrasında ise ‘Sevenler Gece Ağlar’ isimli şarkıyı da seslendirmiştir. 2020 senesinde ise ‘Nerede Kalmıştık’ adlı şarkıya imza atan Safiye Soyman, halen Türkiye’nin en çok tanınan isimlerinden biridir.

 

Safiye Soyman’ın Eşi 

 

13 yaşında Ziya akaröz ile bir evlilik yaptı. 2 çocuk dünyaya getirdi ve daha sonrasında ise 1985 tarihinde bu evliliği son buldu. 1999 tarihinde ise işadamı Faik Öztürk ile beraberlik yaşadı ve bu beraberlik, 22 yıldır halen devam ediyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP