DOLAR

32,5911

0.35%
EURO

34,8656

0.35%
ALTIN(gr)

2.504,27

0,81%
BİST 100

%
Şebnem Şirin Olayı Nedir, Şebnem Şirin Kimdir, Katili Kim? 
  • Finans 365
  • Gündem
  • Şebnem Şirin Olayı Nedir, Şebnem Şirin Kimdir, Katili Kim? 

Şebnem Şirin Olayı Nedir, Şebnem Şirin Kimdir, Katili Kim? 

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 23 yaşındaki Şebnem Şirin, ayrılmak istediği erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından vahşice boğazı kesilerek yaşamına son verildi. Olayın sonrasında gözaltına alınan katil zanlısı Furkan Zıbıncı'nın; trafik güvenliğini tehlikeye sokma, gasp ile cinsel istismar gibi suçlardan 6 dosyasının olduğu ortaya çıktı. 

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Şebnem Şirin Olayı Nedir, Şebnem Şirin Kimdir, Katili Kim? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin Pamukkale ilçesininin Çamlaraltı Mahallesi’ndeki bir apartta yaşanan vahşi olayda Şebnem Şirin adındaki 23 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı’nın yaşamış olduğu dairede boğazı kesilmiş halde ölü bulundu. Olayın sonrasında aracına bindikten hemen sonra aparttan kaçan cinayet şüphelisi Furkan Zıbıncı, polis ekipleri tarafından yapılan kapsamlı araştırma sonucunda kent merkezinde gözaltına alındı. Olayın sonrasında ise bir görgü tanığının vermiş olduğu ifade ile, şüphelinin sırtından yaralı bir şekilde binadan uzaklaştığı iddia edilmişti. 

 Cinayet Şüphelisinin Vücudunda Herhangi Bir Yara İzine Rastlanmadı 

 23 yaşındaki Şebnem Şirin’in cenazesi morga kaldırıldı ve daha sonrasında yapılan otopsi çalışmalarında Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Cinayet şüphelisi Zıbıncı’nın, sağlık kontrollerinde vücudunun herhangi bir yerinde herhangi bir yara izine rastlanmadığı öğrenildi.

 

Son Defa Buluştular 

 Uzun bir zamandır beraber olan Furkan Zıbıncı ile Şebnem Şirin’in bazı zamanlarda aynı apartman dairesinde kavga ettikleri ve ayrılık aşamasında oldukları, dün akşam ise son defa görüşmek açısından bir araya geldikleri öğrenildi.

 

Şebnem Şirin’in Ünlü Şarapçı Şirketinin Ortağı Fevzi Tokat’ın Torunu Olduğu Öğrenildi 

 Kaleiçi Çarşısı’nda bir altın toptancısında işçi statüsünde çalışan Furkan Zıbıncı, Şebnem Şirin’in evine bazı aralıklarla gidip kaldığı ve olayın sonrasında kaçarken polis ekipleri tarafından Denizli merkezde yakalandığı ve emniyetteki sorgu işlemlerinin halen sürdüğü açıklandı. Şebnem Şirin’in, Denizli’de biri şarapçılık şirketinin ortağı Fevzi Tokat’ın torunu olduğu öğrenildi.

 

Zanlı Furkan Zıbıncı, Suç Makinesi Çıktı

 23 yaşındaki Şebnem Şirin’in katil zanlısı Furkan Zıbıncı’nın suç dosyası bayağı bir kalabalık; trafik güvenliğini tehlikeye sokma, çocuk cinsel istismarı ile gasp suçlarından 6 suç kaydının olduğu ortaya çıkarken, feci şekilde can veren genç kızın ise, erkek arkadaşı hakkında emniyete herhangi bir başvuruda bulunmadığı öğrenildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP