DOLAR

32,5934

0.24%
EURO

34,7992

0.36%
ALTIN(gr)

2.423,54

-0,37%
BİST 100

%
Elon Musk Uyardı: Bitcoin, Dogecoin, Shıb Inu, Ethereum Gibi Kripto Para Birimleri Akli Dengenizi Bozar! Elon Musk, Kripto Paralardan Ne Kazanıyor?   
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Elon Musk Uyardı: Bitcoin, Dogecoin, Shıb Inu, Ethereum Gibi Kripto Para Birimleri Akli Dengenizi Bozar! Elon Musk, Kripto Paralardan Ne Kazanıyor?  

Elon Musk Uyardı: Bitcoin, Dogecoin, Shıb Inu, Ethereum Gibi Kripto Para Birimleri Akli Dengenizi Bozar! Elon Musk, Kripto Paralardan Ne Kazanıyor?  

Tesla Ceo'su, ünlü milyarder Elon Musk, kripto para birimlerinin fiyatlarını sürekli takip etmenin, bireylerin zihinsel sağlıklarına problem verebileceğini düşünüyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Elon Musk Uyardı: Bitcoin, Dogecoin, Shıb Inu, Ethereum Gibi Kripto Para Birimleri Akli Dengenizi Bozar! Elon Musk, Kripto Paralardan Ne Kazanıyor?   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk‘tan Bitcoin, Dogecoin, Shıb Inu Uyarısı 

 Kripto para dünyasında yatırım yapıp para kazanmak isteyen kişilerin son zamanlarda aklı fikri Tesla Ceosu, ünlü milyarder Elon Musk’un attığı tweetlerde.

 Elon Musk’un atmış olduğu en son tweete göre, kripto para birimlerinin fiyatlarını sürekli takip etmenin, fiyat dalgalanmalarından etkilenmenin aslında bireylerin zihinsel sağlık problemlerine sebep olabileceğine inanıyor. Ünlü milyarderin uyarısı, perşembe günü meydana gelen toparlanmadan önce bitcoin kripto para fiyatının 1 dakika içerisinde %7’den fazla düşünmesine sebep oldu. 

 Kripto para pazarı, içinde bulunduğumuz hafta Shiba Inu’nun bütün ışıltıyı ele geçirmesiyle oldukça çalkantılı bir şekilde geçti. Bu arada, Bitcoin kripto para biriminden sonra en önde gelen ikinci para birimi Ethereum, bu haberin kaleme alındığı dakikalar içerisinde (11.57) bütün zamanların en yüksek seviyesine (4.416) dolara ulaştı. 

 Elon Musk, kişisel olarak zaten Dogecoin, ile Bitcoin kripto para birimlerine yatırım yapıp milyarlarca dolar kazanıyor olsa da, kripto para mevduatlarının kendisini endişelendirecek derecede büyük olması aslında olası bir durum değil. Tesla patronunun kripto para piyasasındaki net varlıkları şimdi 300 milyar doları açmış bulunmakta. Kısa süre önce de yine aynı şekilde bahsi geçen kripto paraları ‘Merak ettiği için’ aldığını ve Sbiba İnu’yu ise elinde tutmadığını söyledi. 

Kripto Para Bağımlılığı Hayal Ürünü Değil, Tamamen Gerçek! 

Kripto para dünyasında meydana gelen son gelişmelere bakıldığında ise ünlü milyarder, Tesla CEO’su Elon Musk‘un endişelenmesi aslında yersiz değil. Dünyada Kripto para yatırımları için bir tarafta danışmanlık hizmetleri verilirken, diğer tarafta ise kripto para bağımlılığının insan sağlığı üzerinde daha fazla olumsuz etki yaratmaması açısından rehabilitasyon merkezleri kuruluyor. Örneğin İskoçya’da kripto para ticareti bağımlılığından muzdarip olan vatandaşlar açısından bir rehabilite merkezi açıldı. 

 Edinburgh merkezli Castle Craig, daha şimdiden kripto para dünyasında faaliyet yapıp para kazanmak amacıyla hareket eden fakat daha sonradan takıntılı bir hastalık haline getiren 15 kişiyi tedavi etti. Kripto para birimi tutkunluğu, şimdilik ayrı bir durum olarak kalsa da aslında komposif kumar oynamayı andırıyor. Sosyal medya hesaplarında büyük kazanç vaatleri, insanların iştahını kabartıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP