DOLAR

32,5983

0.37%
EURO

34,7310

-0.05%
ALTIN(gr)

2.497,46

0,55%
BİST 100

%
En Çok İlgi Gören Değer Kazanan, Alt Coinler Hangileri?

En Çok İlgi Gören Değer Kazanan, Alt Coinler Hangileri?

Kripto para dünyasında hangi altcoinin ne zaman üretileceği ve ne zaman piyasaya sürüleceği, daha sonrasında ise yatırımcılarına ne kadar kazandıracağı ya da kaç kişiyi batıracağı belli olmuyor. 

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
En Çok İlgi Gören Değer Kazanan, Alt Coinler Hangileri?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herhangi bir merkeze bağlı olmadan faaliyet gösteren kripto para birimleri, son zamanlarda oldukça revaçta. Özellikle de Bitcoin kripto para borsası, hemen akabinde şu anda ikinci sırada yer alan Ethereum, son 24 saat içerisinde tarihinin en büyük rekorunu kırdı. Artık Bitcoin ile Ethereum, ‘piyasanın babaları’ konumunda bu para birimlerine yatırım yapan kişiler zaten kazandıklarını halen de kazanmaya devam ediyorlar. Bitcoin, geçtiğimiz son 2 ay içerisinde öyle bir düştü ki bu para birimine yatırım yapan katılımcılar, adeta hayatlarının şokunu yaşadı. Ancak her ne olduysa devran döndü ve Bitcoin, yatırımcısını daha fazla mağdur etmeden yine 61 bin bin dolar seviyesine yükselmeyi başardı.Son zamanlarda kripto para madenciliği adı altında geliştirilen kripto para birimlerinin, sanal piyasada adeta tozu dumana kattığı biliniyor. 

 Binancede En Çok Hangi Alt Coinler Araştırılıyor? 

 CryptoDiffer, kripto para piyasasında Özellikle de altcoin projelerine yönelik önemli gelişmeleri ve analiz raporlarını yayınlıyor. Kripto borsası devi binance uygulaması üzerinde en çok araştırılan altcoin projesini paylaştı. 

Binancede Hangi Alt Coinler Aranıyor? 

 Dün itibariyle (28 Ekim 2021 perşembe) CryptoDiffer, Twitter’dan bir mesaj yayımladı ve bu mesajda Binance platformu üzerinde en çok araştırılan altcoinlerin hangileri olduğu yazıyordu. İşte meraklıları için en çok araştırılan ya da aranan altcoinler ve çok daha fazlası haberimizde…

 Dün (28 Ekim Perşembe) Binance’de En Çok Aranan AltCoinler Hangileri? 

 -BNB, 1. Sırada yer alırken; SHIB, ikinci sıradaki haftalık kazancının %150’nin üzerinde tutmayı başardı ve gün içerisinde Polkadot’u dahi geride bırakmayı başararak piyasa değerine göre 8. sıraya yükselmiş durumda.

– (SOL) en çok araştırılan 3. Alt coin olmayı başarırken, 218. 73 dolar ATH’sine yükselebilmek amacıyla 197 dolar da konsolide ediliyor.

Dogecoin kripto para birimi ise SHİBA INU tarafından yenildi. 

– Dogecoin ise yapılan analizde 6. Sıradaki yerini kaybetti ve şimdi ise ilk 10’a girebilmek amacıyla SHİBA INU ve DOT ile kıyasıya yarış halinde.

– Boğa piyasasının hareketlenmesini bekleyen Bitcoin ise 61 bin dolar seviyesinde ve en çok aranan 5. Kripto para birimi oldu.

 SHIBA INU, Kazanç Yüzdesinde Bir Sırada Fakat Binance Aramalarında İkinci Sırada Yer Alıyor.  Son 1 hafta içerisinde % 3.54 oranında yükselmeyi başaran Binance coin, SHIBA INU haftalık kazancını %150’nin üzerinde tutmayı başardı. Bu haberin yazıldığı esnada 9. sırada bulunan Shıba Inu; 0,00007286 dolardan işlem görüyordu. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP