DOLAR

32,3828

0.19%
EURO

35,0626

-0.11%
ALTIN(gr)

2.325,73

0,28%
BİST 100

%
Bitcoin Tahminleri Nelerdir? Bu Seviyelere Hazırlanan! 

Bitcoin Tahminleri Nelerdir? Bu Seviyelere Hazırlanan! 

Bitcoin fiyatları, uzun süre devam eden düşüşün sonrasında 27 Ekim tarihinde 62 bin doların biraz üzerinde seyretmeye devam ediyor. Bu son git gel durumuna rağmen, psikolojik direncin üzerinde kalmayı başaramaz ise, o zaman BTC fiyatları hakkında yeni görüşler ortaya koymak mümkün olacaktır  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Bitcoin Tahminleri Nelerdir? Bu Seviyelere Hazırlanan! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para piyasası analistlerinin yapmış oldukları açıklamalara göre (Akash Girimath): Bitcoin açısından işler kötü gidebilir, haftanın teknik seviyelerine göz atılmalı!

 EFT Artık İyimser Değil 

 Bitcoin EFT’lerinin yatırımcı mekanizmalar tarafından onaylamaya başlamasıyla beraber Bitcoin fiyatlarında ciddi manada bir artış meydana geldi. Fakat, artık rüzgarlar esmiyor ve bitcoin, yüksek rakamlarda ve desteksiz bir şekilde kaldı.

 MicroStratejy Ceo’su Michael Saylor Bitcoin Fiyatları Hakkında Neler Söylüyor?

 Firmanın bu dönem içerisinde yaklaşık olarak 9000 Bitcoin topladığı için 3. çeyrek dönemi içerisinde son düşüşlerden faydalandı. Yine aynı şekilde aynı eğilim, yasal bir ihale şeklinde dönüştüren ülke olan El Salvador’ da meydana geldi. Cumhurbaşkanı Nasip bukele Twitter hesabından peş peşe yapmış olduğu açıklamalar ile El Salvador halkının, dip fiyatlardan bitcoin aldığını ve almaya devam ettiğini duyurdu.

 Bitcoin’in tanınması ile alakalı olarak, Amerika Birleşik Devletleri düzenleyicilerinin ABD bankalarının, BTC‘yi nasıl ellerinde tutabileceklerini araştırmaya yönelik çeşitli çalışmalar içerisinde olduklarını bildiriliyor. Federal mevduat sigorta kurumu başkanı Jelena McWilliams, ABD banka denetleyici ve düzenleyicilerinin, bankaların kripto paralarını elinde tutması amacıyla bir yol haritası sağlamaya gayret ettiklerini duyurdu. Başkan  McWilliams, bir fintech Konferansı’nda bu konuşmaları yaptı. 

 Analistlere Göre Bitcoin Fiyatlarının Uçabilmesi İçin Önce Düşmesi Gerekir 

 Bitcoin fiyatı, 20 Ekim 2021 tarihindeki yüksek civarından bu yana yaklaşık olarak %14 civarında değer kaybeti. Bununla beraber aynı zamanda 60 bin dolar seviyesinin altına çok kısa bir şekilde düzeltmeden sonra yine bitcoin ilgili 28 ekim tarihinde toparlanmayı başarılı. Şu anda biz konuşuyoruz Yukarıda açıklanan psikolojik duvarın üzerinde, fakat bir der öğretmesi gerekecek. Belirleyici olan günlük mum çubukları ise, herhangi bir kar avantajına sahip olmak amacıyla 62 bin doların üzerinde kapanınca gelecek.

 Yukarıda açıklanan durumlar, eğer ki yerine gelmez ise, 56. 629 dolar ile 58.587 dolar arasında değişiklik gösteren talep grafiğinde bir geri çekilme olması bekleniyor. Günlük çubuklarının 56.570 doların altında katılması ile beraber Bitcoin fiyatının geri çeken satış baskısı altındaki potansiyel bir artış, 55.347 dolar destek seviyesine düşüp tetiklenebilir. Bitcoin, eğer ki bu noktaya ulaşım sağlarsa, o zaman piyasada yapıcı olarak hareket eden mekanizmalarının likidite toplamak amacıyla büyük kripto 53000 dolar talep seviyesini çekmesi öngörülüyor. Bunu yapabilmek amacıyla Bitcoin fiyatının öncelikli olarak ciddi manada düşmesi ve Daha sonrasında ise yine ters bir atak yaparak şimdiki 62. bin doların üzerine biraz daha çıkması gerekiyor. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP