DOLAR

32,5559

0.04%
EURO

34,9970

0.36%
ALTIN(gr)

2.426,38

0,14%
BİST 100

%
Kasımda Fiyat Patlaması Yapacak 5 Altcoin Hangisi, Stratejistler Ne Diyor? 

Kasımda Fiyat Patlaması Yapacak 5 Altcoin Hangisi, Stratejistler Ne Diyor? 

Kripto para alım satım işlemlerinin son zamanlarda artık bütün insanlar tarafından ya da insanların geneli tarafından öğrenilmesi ile beraber, yatırımcılar, artık hangi kripto para birimini almaları gerektiği ile ilgili çeşitli öngörüde bulunabiliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Kasımda Fiyat Patlaması Yapacak 5 Altcoin Hangisi, Stratejistler Ne Diyor? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Özellikle de sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli YouTube kanallarında, kripto ile ilgili yapmış oldukları tahminler tutan analistler, yatırımcıların sıkı takibine takılıyor. Başta Twitter hesapları omak üzere YouTube kanalları ile Facebook platformu adı altında kripto para piyasası uzmanlarının açmış oldukları kanallara davet edilen ve bu davete icabet eden yatırımcıların sayısı şu anda dünya genelinde belki de milyarları bulmuş durumda.

 Özellikle de sosyal medya hesapları üzerinden, kripto para alım satımları ile ilgili ya da hangi kripto para biriminin ya da altcoin alınması gerektiği ile ilgili ya da hangisinin fiyatının düşüşe geçeceği, hangisinin fiyatının yükselişe geçeceği ile ilgili tahmin yapan kişilerin sayısı bir hayli çok.

 Ancak, öyle isimler var ki şimdiye kadar 4-5 defa kripto para tahminleri tutmuş ve bu adamlar, artık mercek altına alınmış. Şimdi bu haberde İçinde bulunduğumuz Ekim ayı içerisinde tahminlerde bulunan ve önümüzdeki kasım ayı içerisinde özellikle de kripto para piyasasının babası olarak bilinen Bitcoin ve Ethereum değil de daha çok altcoin olarak nitelendirilen para bilimlerinden 5 tanesinin fiyatının yükseleceği düşünülüyor. 

 Kasımda Hangi 5 Altcoin Fiyat Patlaması Yaşayacak? 

 YouTube kanalından paylaştığı bir videoda Altcoin Daily programının sunucusu ve popüler kripto para analisti Aaron Arnold, kasım ayı içerisinde en iyi çıkış yapacak ya da fiyat patlaması yaşayacak kripto para tercihlerini paylaştı. Ünlü analist, Twitter gibi firmalar katman-2 ölçeklendirme çözümleyici gerektiren çalışmalar üzerinde faaliyet gösterirken, Polygon’un (Matıc) artık göstermesini beklediğini söylüyor. Analistin yapmış olduğu paylaşımları bu haberde siz değerli okurlarımız için derledik.

 Analistlerin Tercihi (Avalanche-Avax) İle (Polygon-Matic) 

 Kripto analisti Arnold’a göre AVAX ile MATİC birimlerinde fiyatlar patlayacak ve gelir rekorlark elde edilecek. 

 Analist: Polygon’un, tamamı Polygon of Stick’te işlem gören 1 milyar işlem ağını ve bunun harika bir kırılma noktası olduğunu ve yine aynı şekilde harika bir başarı olduğunu dile getiriyor. Arnold’a  göre, Ethereum, katman-2  ölçeklendirme çözümleri ile ilgili çalışmalar daha iyi bir zamanda gelemeyecek diyor ve özellikle de görünen bütün benimseme ile buna talep var.


Kasımda fiyat patlaması yaşayacak listesinde LINK, FIL, RUNE’de Var 

 Gözde kripto analisti, YouTube videosunda konuşmalarına devam ediyor ve merkezi bulunmayan peer-to-peer dosya depolama protokolu Filecoin (FİL) ile Merkezi bulunmayan oracle ağı Chainlink (LINK) konusunda da yine aynı şekilde kasım ayı içerisinde yatırımcısına memnun edeceğini düşünüyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP