DOLAR

32,5738

0.16%
EURO

34,8948

0.63%
ALTIN(gr)

2.435,56

0,13%
BİST 100

%
Elon Musk Çıldırmış Olmalı! Bitcoin 69.000 Dolar Mı Olacak? İşte Haftanın Kripto Para Tahminleri
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Elon Musk Çıldırmış Olmalı! Bitcoin 69.000 Dolar Mı Olacak? İşte Haftanın Kripto Para Tahminleri

Elon Musk Çıldırmış Olmalı! Bitcoin 69.000 Dolar Mı Olacak? İşte Haftanın Kripto Para Tahminleri

Kripto para dünyasında heyecan gittikçe artmaya devam ediyor. Kripto para piyasasının babası konumundaki para birimi Bitcoin, 60 bin dolar üzerinde ilk güç gösterisini yapmaya başladı. Diğer taraftan, NFT’lerin hazırlamış oldukları uygun zemin üzerinde yükselmekte olan metaverse altcoin projeleri de mevcut. Bu yeni dünya gelişim göstermeye devam ederken, Kripto para piyasası fenomenleri bu meydana gelen gelişmeler hakkında neler söylüyor? Detaylar haberimizde...  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Elon Musk Çıldırmış Olmalı! Bitcoin 69.000 Dolar Mı Olacak? İşte Haftanın Kripto Para Tahminleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRON Kurucusu Justin Sun, Kendi Geliştirdiği Altcoin Projesine Övgüler Dizdi

 Tron kurucusu Justin Sun,un gündemini meşgul eden en önemli detay, kendi projesinin para birimi olan Tron vardı. Diğer taraftan bittorent Chain mercek altına aldığı bir başka husus. Justin Say’ın bir başka Twitter mesajında ise ‘Tron sisteminde meme join var mı? Diye göndermeli bir soru sormayı da ihmal etmedi.

 Michael Saylor

Microstrategy CEO’su Michael Saylor, kripto para piyasası ile ilgili yapmış olduğu açıklamada Bitcoin satmaya ihtiyaç olmadığını söyledi.  Geçtiğimiz hafta içi NYDIG’ın atmış olduğu bir Tweete alıntı yaparak Bitcoin satma ya ihtiyacınız yok şeklinde bir karşı cevap verdi. Saylor’un diğer taraftan atmış olduğu bir başka tweet mesajında ise Bitcoin açısından ‘her şeyin parasıdır’ yakıştırması yapmayı da ihmal etmedi. Ayrıca Saylor, 27 Ekim tarihinde şunları da söyledi:

 “ Ekonomik ve kimyasal enerji liderliğini 19. yüzyılda ele geçirmeyi başaran Amerika Birleşik Devletleri, daha sonra 20. Yüzyılda elektrik enerjisi ile bu liderlik statüsünü devam ettirdi. 21. yüzyılda ise ekonomik refah dijital enerjiden gelecek.” dijital enerjiden ekonomik refahın geleceğini söylerken, Aslında insanlık aleminin kripto para piyasası paraları ile zenginleşeceğini dile getirmeye çalışıyor.

 Pompliano

Dünyanın en kalabalık ülkesi konumundaki Hindistan’ın, kriptopara alemine getirmiş olduğu milyarlarca insandan bahseden Pompliano, bunun yanı sıra aynı zamanda sosyal medya devi Facebook’unda metaverse olarak da isim değiştirmesini mercek altına aldı. Pompliano, diğer taraftan bitcoin’in manipülasyondan uzak olduğunu ve herhangi birinin kontrolünde olmadığını da dile getirdiği.

 Tesla Ceo’su Elon Musk

Geçtiğimiz birkaç gün içerisinde Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda bitcoin fiyatının Pazartesi gününden itibaren 69. 000 dolar değerine yükseleceğine değildi. Ayrıca Twitter hesabından bu yükselişe göndermede bulundu.    Dogecoin destekleri ile tanınan Elon Musk, Bunun dışında ayrıca başka bir paylaşımda bulunmadı.

 Binance CEO’su CZ

Geçtiğimiz sadece birkaç gün içerisinde gelişim gösteren kripto paraları mercek altına alan Binance CEO’su CZ,  Twitter mesajında CoinMarketcap etrafında dönmekte olan olaylara değindi. CZ, Diğer taraftan binance piyasası işlem hacminin 140 milyar dolara erişmesi gündemindeki bir başka husus olarak öne çıktı. 23 Ekim tarihinde yapmış olduğu açıklamada “Etrafta çok fazla FUD’lar var. Bilindiği gibi CMC’den herhangi bir sızıntı meydana gelmedi. E-posta adreslerinde kısmi eşleşmeler mevcut, şifre ise yok. Büyük bir ihtimalle posta listeleri ve benzeri yolu ile toplanmıştır. Halen de araştırılıyor. “Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP