DOLAR

32,5880

0.3%
EURO

35,0275

0.14%
ALTIN(gr)

2.461,02

1,03%
BİST 100

%
Demet Özdemir Yeni Bir Dizide Oynamak İçin Öyle Şartlar Koştu ki! Yoook Artık!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Demet Özdemir Yeni Bir Dizide Oynamak İçin Öyle Şartlar Koştu ki! Yoook Artık!

Demet Özdemir Yeni Bir Dizide Oynamak İçin Öyle Şartlar Koştu ki! Yoook Artık!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni sezonda herhangi bir projede bulunacak mı? İşte bu sorunun cevabını hayranları merak etmeye başladı. Ünlü oyuncunun adı bazı dizi projeleri için geçiyor hatta pek çok teklif aldığı da bilinen Demet Özdemir'in şimdiye kadar tam olarak hangi projede yer alacağı ile ilgili karar vermediği anlaşılıyor. Anlaşırsa da bakın hangi şartlarda oyanayacakmış.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Demet Özdemir Yeni Bir Dizide Oynamak İçin Öyle Şartlar Koştu ki! Yoook Artık!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği gibi ünlü oyuncu Demet Özdemir, şu anda herhangi bir projede yer almıyor. Ancak yeni sezon için çeşitli projeleri okuduğunu ve kendisine iyi gelecek ve gerçekten de iyi olarak tanımlanabilecek bir proje olması durumunda bir dizide rol alacağını söyledi.

Çok sayıda teklif aldığını söyleyen Demet Özdemir, hem kafasını dinlediğini, hem kısa bir tatil yaptığını, hem de kendisine gelen dizi ve sinema senaryolarını okuyup kendileri arasından kendisine en uyan proje hangisi ise ona odaklanmak istediğini söylüyor. Bazen bir proje teklifi geldiğinde bir saat içinde dahi proje ile ilgili senaryoları okunduktan sonra karar verilebileceğini ancak bazı durumlarda ise arada ne kadar uzun zaman geçse dahi yine de insanın hangi projede oynamaya karar vereceğini bilmediğini söyledi.

Yani yeni sezonda Demet Özdemir iyi herhangi bir dizi setinde görebilmemiz için kendisinin gerçekten de herkesin mutlu edecek bir senaryo ile karşılaşması durumunu beklememiz gerekecek.

Demet Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 tarihinde 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli’de dünyaya gelmiştir. Annesi ile babası ayrıldığı için ablası ve annesi ile beraber İstanbul’a taşınmıştır. Demet Özdemir, vermiş olduğu bir röportajda babası ile diyalog ya da ilişkisi hakkında şöyle konuşmuştur “senelerce görüşmedik fakat kısa süre önce barıştık. Ancak hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ve sevmediğini düşünmediğim, ancak çok inatçıdır” Şeklinde konuştu.

Daha önce şarkıcı Bengü’nün dans ekibinde bulunup daha sonrasında ise ‘Efes Kızları‘ kadrosuna katılmıştır. 2011 ile 2013 seneleri arasında stüdyo oyuncularında yürütülmekte olan eğitimlere katılım sağlayarak 2 sene boyunca oyunculuk eğitimi almıştır.

Mustafa sandal’ın “Ateş Et Ve Unut” adındaki klibinde bulunan Demet Özdemir, ilk televizyon deneyiminde ise 2023 yılında FOX TV‘de ekranlara gelen başrollerini Murat Han, Esra Ronabar ve Ekin Koç ile paylaştığı ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ adlı televizyon dizisinde Aylin karakteri ile oynamıştır. Daha sonrasında ise Kurt Seyit Ve Şura dizisinde  ‘Alya’ karakterine hayat vermiştir.

Star TV’de ekranlara gelen başrollerini Yusuf Çim ile beraber paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide ise Aslı karakterine hayat vermiştir. Bengü’nün Hodri Meydan adındaki şarkısının klibinde dansçı olarak oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan No:309 adlı dizide Lale karakterini oynamıştır. 2017 senesinde Burak Aksak’ın yazıp yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun adlı filmde ise Aysel karakterine hayat vermiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP