DOLAR

32,5733

0.13%
EURO

34,9691

-0.19%
ALTIN(gr)

2.441,01

0,24%
BİST 100

%

Binance’de Birşeyler Mİ dönüyor? Yeni Bir Kripto Vurgunu Öncesi Hamleler Mİ bunlar?

Kripto para piyasası öncülerinden binance, para çekme işlemlerini kısa bir süreliğine askıya aldı. Firma, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada, 'sabrınız için size çok teşekkür ediyoruz' ifadeleri kullanırken, diğer taraftan dünya genelindeki milyonlarca binance katılımcısı, para çekme işlemlerinin ne zaman aktif olacağını araştırmaya başladı.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak işlem yapan binance uygulamasında öğlen saatlerinden itibaren alım satım işlemleri başta olmak üzere para çekme işlemleri durduruldu. Kullanıcılar, meydana gelen bu sorunun sonrasında kısa süreli bir panik yaşarken, binance firmasından gelen açıklama ise yüreklere adeta su serpti. Binance’de para neden çekilemiyor? Sorusunun cevabı böylelikle netlik kazanmış oldu.

 Binance Para Çekme problemi Nedir?

Dünya genelinde milyonlarca katılımcısı bulunan binance, dünya çapında işlem yapma hacmine sahip bir kripto para piyasasıdır. Binance para çekme problemi, öğlen saatlerinde 14.40 sularında meydana geldi. Binance şirketi, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, para çekme işleminin geçici olarak askıya alındığını açıklarken, yaklaşık yarım saat boyunca işlemlerin yeniden yapılmaya başlandığını açıkladı.

 Binance, Twitter Hesabından Para Çekme Problemi İle İlgili Bir Paylaşımda Bulundu

 “Meydana gelen Yoğunluk sebebiyle kripto çekme işlemleri geçici olarak yapılamamaktadır. Bu problemin kısa süre içerisinde çözüleceğinden ve Safi koruması altında bulunduğundan emin olabilirsiniz. Göstermiş olduğunuz sabır için hepinize teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” denildi.

 Fakat saat 15.30 olduğunda yine aynı şekilde binance firması tarafından para çekme işlemleri   ikinci bir kez askıya alındı. Twitter hesabından açıklamada bulunan firma, teknik ekibin konu ile alakalı çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Meydana gelen bu aksamaların sebebi ise büyük bir birikime yaşanması olarak açıklandı. Diğer taraftan para çekme işlemlerinin en kısa  kadar süre içerisinde yapılmaya başlanacağına yönelik bir açıklama yapılmadı.

 Binance’de Daha Önce De Para Çekme Problemi Yaşamıştı

 Geçtiğimiz aylarda da yine aynı şekilde Binance uygulaması üzerinde para çekme işlemleri teknik problemler sebebiyle askıya alınmış fakat problemler kısa süre içerisinde çözülmüştü. Katılımcılar, problemin çözmesinden sonra işlemlere (alım-satım ve para çekme) işlemlerine kaldıkları yerden devam edebilmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP