DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Ünlü Analist Ali Martinez Uyardı! Bu Metaverse Quinn Fırlayacak Ve Bu Seviyelere Gelecek!  

Ünlü Analist Ali Martinez Uyardı! Bu Metaverse Quinn Fırlayacak Ve Bu Seviyelere Gelecek!  

Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Facebook CEO'su Mark Zuckerberg; Facebook'un, dünyaya iletmek istediği mesajını net bir şekilde artık dile getiremediğini ve adeta 'Evren Ötesi' sloganı ile Facebook'un adını 'Meta' adı ile tekrardan değiştirmesini ve markalaşmasını bütün dünyaya ilan etmesinden bu yana metaverse Queen projesi olan Decentraland, Facebook'un isim değişikliği yaşadığı andan itibaren şimdiye kadar değerini %640 oranında artırmayı başardı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para piyasasında yapmış olduğu analizlerin tutması ile bilinen Ali Martinez’e göre, meydana gelecek daha fazla satın alma uygulaması, MANA Queen değerinde 5.56 dolar seviyesinden yeni bir rekor denemesine doğru yöneltebilir.Sosyal medya devi sanal gerçeklik dünyalarına yönlendikçe, katılımcılar ya da kripto para piyasasında para kazanmak isteyen yatırımcılar, MANA ile diğer metaverse Queen projelerinde yükselişe geçti.Decentraland, Facebook’un isminin ‘meta’ şeklinde değişmesi ile beraber markalaşma duyurusundan bu yana toparlanmayı başardı. Decentraland’ın MANA tokeni, değerinde gelen yükselişin sonrasındaki değer artışından önce ivme kazandığı sebebiyle ünlü analiz Ali Martinez’e göre, kısa bir konsolidasyon dönemine girmiş gibi görünüyor.

 Analist Ali Martinez: Metaverse Queen Projesi Decentraland, Bu Seviyeye Yükselecek!

 Decentraland’ın MANA tokeni yeni fiyatının keşfedilmesi modunda ve daha fazla kar payı açısından hazırlanıyor gibi görünüyor. Facebook’un sürpriz yeniden ‘Meta’ markalaşma duyurusunun hemen akabinde, metaverse ile alakalı pek çok kripto projesi, son birkaç gün içerisinde toparlanmaya başladı. Geçen perşembe, sosyal medya patronu Facebook, odak noktasını sanal gerçeklik dünyalarına çevirerek çok radikal bir karar almış ve Ceo Mark Zuckerberg, Facebook’un adını ‘Meta’ olarak değiştireceğini duyurmuştu. Mark Zuckerberg, bir sunum videosunda şunları söylemişti:

 “İnsanların çevresinde teknolojiyi tasarlayan şirketiz, Şimdi yeni bir Kuzey yıldızımız daha var: metaverse, hayata geçirmeye yardımcı olmak için” Mark Zuckerberg, sosyal medya devi Facebook’un gelecek zaman içerisinden efektleri desteklemeye başlayacağını da ilan etti. MANA ile AXS gibi Pek çok benzer token, bu haber üzerine ralli  yapmış olsa da aslındaDecentraland’ın mana adındaki kripto para birimi, %640’ dan daha fazla değer kazanarak bütün zamanların en yüksek seviyesi olan 4.7 dolara ulaşmış ve en büyük sıçramayı böyle yapmıştı. Şimdi ise, metaverse Queen bir sonraki ralli öncesinde çok kısa bir konsolidasyon dönemine girmiş gibi görünüyor.

 Grafiklerde Mana’nın  Grafiği, Bir Boğa Haritasını Meydana Getirecek Gibi Görünüyor

Analist Ali Martinez’ e göre, Mana’nın 4 saat boyunca çizilen grafiği, bir kripto para biriminin, bir boğa bayrağı meydana getirebileceğini gösteriyor. 30 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında kayda geçen %200’lük bir ralli, bu modelin bir bayrak direğini oluşturdu ve bu arada Ali Martinez’e göre, o zamandan itibaren gelişim gösteren simetrik üçgende  bayrağın direği oluştu.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP