DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
3 Ünlü Analistten SHIB, DOGE Ve Metaverse Quinler İçin Uçuk Hedefler!

3 Ünlü Analistten SHIB, DOGE Ve Metaverse Quinler İçin Uçuk Hedefler!

NFT girişimi Jam ‘in uygulamasının CEO'su Alex Dinunzio, Enigma Securities araştırma başkanı Joseph Edward,  VOYAGER Digital’in CEO’su STEVE Ehrlich, Doge ile Shıb’den bahsetti. Diğer taraftan metaverse Queen konusunu da ele aldı.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
3 Ünlü Analistten SHIB, DOGE Ve Metaverse Quinler İçin Uçuk Hedefler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DOGE ile SHIB Mukayesesi: Uzmanlar, Bu İki Kripto Para Hakkında Ne Düşünüyor?

 Öncelikli olarak Ehrlich, “Hem SHIB hem de Dogecoin ile ‘meme paraları’ olarak başlangıç yaptı. Fakat SHIB, doğası gereği ‘canlı bir ekosistem’ olacak şekilde isimlendirdiği kavrama dönüşmesine sebep oldu. SHIB, proof-of-work olan dogecoin kripto para biriminin tam aksine Ethereum Blockchain’de 1 ERC, 20 token olduğundan, merkeze bağlı bir şekilde işlem gerçekleştirmeyen bir borsa ile stalking de dahil olmak şekilde çok daha içsel yarara sahip oldu. “ifadelerini kullandı.

 Enigma Securities Araştırma Başkanı Joseph Edwards:

 “SHIB kripto para biriminin Ethereum’da bulunması, dogecoin kripto para birimine göre kesinlikle bir yarar sağlamıyor. SHIB üyeleri, Ether sistemini son dönemlerde yoğun bir biçimde kullanmış oldukları için işlem ücretlerinde alınan yüksek rakamlar gibi çeşitli problemlerle karşı karşıya. Edwards, Doge para biriminin hareket etmesini talep ediyorsanız, bunu hiç vakit kaybetmeden, hemen şimdi ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Diğer taraftan Shıb, bir bütün şeklinde ether sisteminin işlem ücretlerinin vicdanına kalmış durumda.” İfadelerini kullandı.

 Shıb kripto para biriminin uzun vade içerisinde dogecoin kripto para biriminin değerini geçeceğini düşünmediğini dile getiren Edwards, diğer taraftan Shıba Inu’nun Dogecoin para biriminin sahip olmuş olduğu ‘en az faydadan’ yoksun bırakıldığını düşünüyor.

 Finans365.com sitesinin bu sayfasında daha önce de okumuş olduğunuz üzere dogecoin, Dallas mavericks’ de biletler ve çevrimiçi araçlar açısından bir ödeme biçimi olarak kabul edilirken, Shıb ise şimdiye kadar yalnızca Paris’teki bir Fransız bistrosunda ödeme aracı olarak kabul edilmiştir.

 SHIB, Birkaç Hafta İçinde Bir Darbe Alabilir!

 Shıb ile Dogecoin için Binance gibi kripto para piyasaları ticarete açıldıkça, bu piyasada en iyi 2 ‘meme’ arasındaki rekabet daha da kızışıyor gibi görünüyor.

Voyager Digital’den Ehrlich

 “Piyasada adil koşullar altında gerçekleştirilen rekabetin, muhtemelen süreceğini düşünüyorum. “Dedi.

 SHIB, bu ezeli rekabetteki en hızlı köpek. Elbetteki, bu çeşit rekorları kıran kazançlara sahip herhangi bir Queen, alım satım işlemleri süresince düzeltmeler yaşayabilir. Ancak Shıb, burada kalacak gibi görünüyor. “şeklinde ifadeler kullandı.

  Metaverse Tokenlerine de Değinen Edwards, Şu İfadeleri Kullandı:

 “Şu anda yatırımcılar tarafından ilgi gösterilen alt Queenler, esasında Facebook’un tekrardan markalaşmasının kıvılcım çıkarmış olduğu ‘metaverse’ anlatıcısına uyarlanabilecek şeyler “dedi.

 Facebook’un adını ‘metal’ olarak değiştirilmesi haberi, geçen hafta sırasıyla %279 ile %58.941 hızlı yükselişin MANA ve SAND tokenlerine yaradı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP