DOLAR

32,3775

0.16%
EURO

35,0852

-0.1%
ALTIN(gr)

2.324,24

0,22%
BİST 100

%
Uluslararası Kurum Bitcoin’in Aslında Değeri ve Ederi Bu Dedi, Piyasalar Karıştı! 

Uluslararası Kurum Bitcoin’in Aslında Değeri ve Ederi Bu Dedi, Piyasalar Karıştı! 

Daha önce de Bitcoin kripto para birimi ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan JP Morgan, Bitcoin’in mevcut fiyatlar ile çekici olmadığını söylemişti. En son yapmış olduğu açıklamada JP Morgan, Bitcoin’in makul değerinin 35 bin dolar civarında olduğunu söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Uluslararası Kurum Bitcoin’in Aslında Değeri ve Ederi Bu Dedi, Piyasalar Karıştı! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin Çok Mu Değerli?

 Bir ekonomi sitesinde yer alan habere göre; Amerika Birleşik Devletleri bankacılık devi JP Morgan, Bitcoin kripto para biriminin esas değerinin 35 bin dolar civarında olduğunu ve bu rakamın şu anki fiyatı olan 63 bin 500 dolar fiyat etiketinden %44 daha az (düşük) o olduğunu iddia ediyor. Bu kanı, Kripto para biriminin fiyat dalgalanmasının, altındaki fiyat dalgalanması ile karşılaştırmaya dayanıyor. Şu anda Bitcoin, parlak metalden 3 kat daha volatil. JP Morgan, Bitcoin Kripto para biriminin  63 bin 500 dolar seviyesinin yüksek olduğunu ancak ‘çekici’ olmadığını belirtiyor. Ünlü Milyarder Peter Thiel, Bitcoin’ in 60 bin dolar bandı üzerinde aşırı bir şekilde değerleneceğini ve böyle değerlemesininin ise kontrol dışı enflasyonun bir belirtisi olabileceğini söyledi. Bununla beraber, bankacılık devi JP Morgan, fiyatlarda meydana gelen dalgalanmada büyük bir düşüş olmadıkça, en iyi kripto para biriminin 2022 senesinde 100 bin doları aiabileceğine inanıyor. Geçtiğimiz ay (ekim), JP Morgan Ceo’su Jamie Dimon, Bitcoin kripto para birimi hakkında değerlendirmelerde bulunurken, ‘değersiz’ şeklinde nitelendirilmiş ve kripto topluluğunu bir hayli kızdırmıştı.

Amerikan Bankacılık Devi JPMorgan, Kripto Para Yerine Emlak Yatırımcılığını Öneriyor

 JP Morgan, kripto paranın, 2022 senesinde daha da yüksek fiyatlarda ilerlemeye devam etmesini ve %15 gibi mütevazi bir artış ile yoluna devam etmesini düşünüyor. Fakat bankacılık devi JP Morgan, yatırımcılara gayrimenkul piyasası ve değişken varlık sınıfından uzak durmalarını tavsiye ediyor. JP Morgan, artık göçlerin ekonomik büyüme ümitleri sebebiyle hem ticari mülklerin hem de konukların fiyatlarının artmasını bekliyor. JP Morgan tarafından Bitcoin kripto para birimi ile ilgili yapılan bu değerlendirmeler, kripto piyasasında bitcoin’e gönül vermiş yatırımcıların kafasını karıştırırken, önümüzdeki kısa ve orta vadeli süreç içerisinde Bitcoin kripto para biriminin fiyatı ile ilgili nasıl etki oluşturacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP