DOLAR

32,4806

-0.2%
EURO

34,9664

0.36%
ALTIN(gr)

2.437,30

0,60%
BİST 100

%
Shıba Inu, Kan Kaybetmeye Devam Ediyor!    

Shıba Inu, Kan Kaybetmeye Devam Ediyor!   

Kripto para piyasasında alım satım işlemlerine tabi tutulan kriptolar, cuma gününe yatay bir biçimde başladı. Geçen haftanın en çok konuşulan kripto para birimlerinden olan Shıba Inu, çok sert bir düşüş yaşadı.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Shıba Inu, Kan Kaybetmeye Devam Ediyor!    
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftanın son gününe yatay bir seyir ile başlayan kripto paraların yüksek hacimlisi Bitcoin ise, son 24 saat içerisinde yüzde 0.4 oranında değer kazandı ve 62. 100 dolar seviyesinden alım satıma tabi tutuluyor. En büyük ikinci kripto para olma özelliğini taşıyan Ethereum ise Bitcoin kripto para birimine benzer bir biçimde son 2 saat içerisinde yüzde 0.3 değer kazandı ve bu kripto paranın şu anki güncel fiyatı 4 bin 500 doların üzerinde. 3. Sırada bulunan binance coin ise son 1 gün içerisinde sergilemiş olduğu performans ile Bitcoin ve ethereum’un tam aksine yüzde 7.5 seviyesinde bulunuyor binance coin güncel fiyatı ise şu anda 590 doların üzerinde seyrediyor.

  Shıba Inu Neden Düştü? 

 Son zamanlarda kripto para dünyası ile ilgili, kişiler ya da kurumlar tarafından yapılan çeşitli paylaşımlar ya da açıklamalar, bu paraların değerinin azalmasına ya da yükselmesine sebep oluyor. Özellikle de bitcoin kripto para birimi için ünlü bankacılık devi JPMorgan tarafından yapılan açıklamalar Bitcoin kripto para biriminin fiyatının dalgalanmasına sebep olurken, Tesla CEO’su, Milyarder Elon Musk‘ın Shıba Inu kripto para birimi için yapmış olduğu paylaşımlar, bu para biriminin kısa süre içerisinde fiyatının yükselmesine sebep olmuştu. Ancak Shıba kripto para biriminin fiyatının düşmesinin esas sebebi, ne kişilerin ne de kurumların yapmış oldukları paylaşımlardır. Tam aksine, elinde yüklü miktar SHIB kriptosu bulunan bir balina uyandı, hatta tersinden uyandı diyebiliriz. Tersinden uyandı dememizin sebebi ise Elon Musk tarafından yapılan twitter paylaşımları sonrasında Shıba Inu kripto para biriminin fiyatı %300 oranında artış göstermişti ve o esnada alım satım yapan kişiler adeta zengin oldu. Elinde yüklü miktarda Shıba Inu kriptosu bulunan balinanın tersinden uyanması ve bu elindeki kriptoları satarak bir başka para birimlerine yönelmesi Shıba Inu para biriminin fiyatının aniden yere çakılmasına sebep oldu.

 

Bir SHIB ne kadar sorusunu sorduğumuzda aldığımız cevap 0, 00005107

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP