DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Böyle Bir Şey Olamaz! O Altcoin, Solana İle Ethereum’u Geçti!    

Böyle Bir Şey Olamaz! O Altcoin, Solana İle Ethereum’u Geçti!   

Shıba Inu, On-Chain platformunda aktive patlaması meydana gelince, binance borsasında popüler altcoin projeleri ile Solana ve Ethereum'u geçti. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance'de Shıba Inu, 24 saat içerisinde gerçekleştirilen işlem hacminde kripto para birimleri Solana ile Ethereum'u aştı.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Böyle Bir Şey Olamaz! O Altcoin, Solana İle Ethereum’u Geçti!    
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Katılımcılardan herhangi bir komisyon alınmadan borsada alım satım işlemlerine olanak tanıyan RobinHood, yakın zaman içerisinde Instagram hesabında paylaşmış olduğu bir hikayede shib listesini açıkladı. Henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi ancak balinalar, On-chain etkinliklerinde meydana gelen patlamalar artış gösterdikçe, Shib birikimine devam ediyor. Bilindiği gibi en son shib balinası uyanmış ve 8 bin dolardan almış olduğu Shıba Inu paralarını 5 milyar dolara çevirmişti. Shıb, varlıklarını 4 yeni cüzdana taşıdı ve böylelikle Shıba Inu fiyatı adeta dibe vurdu.

 Altcoin Projelerinde Yarış Kızışıyor 

 Shıba Inu tokeninin on-chain etkinlikleri, Shıb günlük işlem hacminin binance borsasında Ethereum, Solana ile binance Coini geçmesi ile beraber büyük bir yükselişe sahne oldu. RobinHood listelemeseinden edinilen bilgilere göre göre; spot bir şekilde işlem yapan borsalarda Shıb işlem hacminde meydana gelen artış kürükledi. Shib Inu tokeni, dünyanın en büyük kripto borsasında Ethereum katillerini geçti. Kripto veri toplayıcısı işlevlerini yerine getiren  coin uygulamasından alınan son bilgilere göre Shıba Inu açısından günlük işlem hacmi ise (24 saat için) dolar tether piyasalarındaki ethereum, binance coin, solana ile diğer katili projeleri aştı. 

 

RobinHood listelemelerinde Shıba Inu’nun da olacağına dair söylentiler, geçtiğimiz ay (ekim) fiyatını bir hayli yükseltmişti. Komisyonsuz bir şekilde alım satım işlemlerine olanak tanıyan borsa RobinHood, kısa süre önce bir Instagram hikayesinde yapmış olduğu paylaşımda Shıba Inu ile ilgili bir soruya cevap verdi ve yaklaşmakta olan bir Shıb söylentilerini ateşledi. Shıb, RobinHood’da listelenmek amacıyla bir dilekçeye 500.000 imzayı attı ve onu ise platformda bulunan en popüler imzalardan biri haline getirdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP