Ziraat Katılım Bankası 20.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi Detayları Neler?   
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Katılım Bankası 20.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi Detayları Neler?  

Ziraat Katılım Bankası 20.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi Detayları Neler?  

Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; 20 bin TL'ye varan faizsiz ihtiyaç kredisi verilecek. Ziraat Bankası faizsiz kredi nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar ve çok daha fazlası haberin ayrıntılarında…  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Ziraat Katılım Bankası 20.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi Detayları Neler?   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

  Ziraat Bankası’ndan Son Dakika Faizsiz Kredi Kampanyası!

 Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden yapılan duyuruya göre, Ziraat Bankası’nın bünyesinde kurulan Ziraat Katılım Bankası müşterilerin bankacılık işlemleri ile faizsiz kredi işlemleri gerçekleştirilecek. 20 bin TL’ye varan kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası uygulaması üzerinden işlem yapmak istediklerinde ve faizsiz bir şekilde kredi kullanmak istediklerinde Ziraat Bankası şubelerinden değil de Ziraat Bankası Katılım Bankası şubelerinden kredi başvurusu işlemlerini yapabilir.

 Ziraat Katılım Bankası kamu Katılım Bankası olarak Türkiye’de islami koşullara uygun bir şekilde bankacılık hizmetlerini sunan bankalardan biridir. Yapılan bütün bankacılık iş ve işlemlerinde ve kullanılmakta olan bütün krediler de kesinlikle faiz oranı uygulanmaz ve bu biçimde yapılacak bütün işlemler İslam dini inancına göre helal olarak adlandırılacaktır. Faizsiz ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, aynı normal bankalarda olduğu gibi katılım bankaları uygulaması üzerinden de belirli koşulların uygun olması halinde onay alabilir.

 Ziraat Katılım Bankası 20.000 TL Faizsiz Kredi Müracaatı Nereye Ve Nasıl Yapılır? 

 Ziraat Katılım Bankası 20.000 TL’ye varan faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirmek isteyen vatandaşların en yakın banka şubesine giderek kimlik gelir belgesi ile ikametgah bilgileriyle  beraber müracaat işlemlerini yapmaları gerekir. Ziraat Katılım Bankası şubelerine gidildiği zaman müşteri temsilcisinin, müşteriye vereceği kredi başvuru formunu düzenli bir şekilde ve eksiksiz olarak doldurmaları gerekir. Ziraat Katılım Bankası şubelerine gidildiğinde ihtiyaç kredisi kampanyası olarak ilk 20 bin TL’ye varan kredi kampanyasına katılım sağlanabilir ve kullanılacak bu kredilerde hiçbir zaman kesinlikle faiz oranından faydalanmak diye bir şey olmayacaktır.

 Ziraat Katılım Bankası Emekli Vatandaşlara Faizsiz Kredi Verir Mi? 

 Ziraat Katılım Bankası, emekli vatandaşlara da faizsiz olarak kredi başvurusunda bulundukları takdirde faizsiz kredi verebilir. Vatandaşların kendilerine en yakın Ziraat Katılım Bankası şubesine gitmek suretiyle emekli maaşlarını bu bankaya taşımak istediklerini açıklayarak maaşlarına göre yüksek limitli kredileri kullanmaları mümkündür. Ziraat Katılım Bankası şubesi üzerinden alınacak emeklilik kredilerinde ise 50.000 TL’ye varan ve 36 ay vade senin şeklinde, 36 ay vadeli 50 bin TL üzerinde ise 24 ay vadeli faizsiz emekli kredisi kullanılması mümkündür.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP