DOLAR

32,5506

0.12%
EURO

35,0086

-0.13%
ALTIN(gr)

2.439,95

0,19%
BİST 100

%

Uzmanlar Uyarıyor: 2022’de Bu Altcoinler Dengeleri Altüst Edecek!

Yavaş yavaş 2021 senesinin sonlarına doğru yaklaşırken altcoinler, durmadan yükselmeye devam ediyor. Her geçen gün yeni altcoinler, yatırımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarırken, yeni rekorlar da ortaya çıkıyor.   

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Analistler, 2022 senesinde kripto para dünyasında dengeleri alt üst edecek altcoin listesini açıkladı.

 SAND

2002’de dengeleri değiştirebilecek altcoinler arasında ‘Sand’ geliyor. Sonboks firmasının yerel tokeni Sand; katılımcıların ev inşa edebilecekleri, arsa satın alabilecekleri, kendi sanal okullarını ve mağazalarını açabilecekleri ve gerçek kripto para satın alabilecekleri ‘ meta‘ bilgi tabanlı ödeme olarak kullanılan bir kripto para birimidir.

  AVAX

Avalanche, Blockchain teknolojilerinde 2021 senesine damga vuran altcoinlerden biri olmayı başardı. Avalanche’nin daha düşük komisyon ücretleri yine aynı şekilde katılımcıların dikkatini çekiyor. Firma, avax toketlerini nereden bakılırsa hiçbir komisyon ücretini almadan diğer kripto para birimleri ile değiştirmek amacıyla 3 blokchain geliştirdi. Firma, gelecek zaman içerisinde mevcut blokchainleri sonsuz bir biçimde şekillendirecek çeşitli algoritmalar geliştirmeyi planlıyor. 

 CELO

Akıllı telefon ile mobil cihaz sahipleri için kripto para birimlerini kullanmak amacıyla geliştirilen, gelecek vaadinde bulunan uygun fiyatlı çözümler sunan bir kripto para birimidir. Ekosistem işlevi ise genel itibariyle telefon numaralarını ortak anahtarlar şeklinde kullanarak kripto ödemelerini kısa süre içerisinde gerçekleştirme avantajı tanıyor. Buna ek bir şekilde kullanıcılar, kendi akıllı telefonlarını kullanmak suretiyle de cüzdandan cüzdana kripto para aktarma işlemlerini gerçekleştirebilir. 

 PoS algoritmasına göre oluşturulmuş yerel Celo tokeni, işlem ücretleri ile transfer hizmetlerini ödemek amacıyla dahili bir ödeme şeklinde kullanılır. Firma planları arasında ise genel itibariyle önümüzdeki aylardan itibaren (2022 senesi) stabil coin çıkartma planı da bulunuyor. Bu Kripto para birimini geliştirenlere göre, ekosistemi özellikle de az gelişmiş bir bankacılık teknolojisine sahip ülkelerde daha çok önem arz ediyor. Az gelişmiş ülkeler, Celo tokenini uluslararası işlemler açısından bir ödeme aracı olarak kullanacak ve stake işlemlerinde coin kazanma fırsatını elde edebilecek.

 TFL. İo

 GameFi piyasasında 2022’de yeni bir sıçrama gerçekleştirmesi bekleniyor. Büyük bir İGaming geliştiricisi holding True Group, TFL alt coinini ayrı bir alana tahsis etmek için çalışmalar yaptı. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP