Sevda Erginci’nin Muhteşem Performansıyla ‘Elkızı’ 3. Yeni bölümü Bu Akşam 20. 00’de Fox’ta! 
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Sevda Erginci’nin Muhteşem Performansıyla ‘Elkızı’ 3. Yeni bölümü Bu Akşam 20. 00’de Fox’ta! 

Sevda Erginci’nin Muhteşem Performansıyla ‘Elkızı’ 3. Yeni bölümü Bu Akşam 20. 00’de Fox’ta! 

Fox TV ekranlarında her cumartesi akşamı izleyiciyle buluşmaya devam eden 'elkızı' dizisinin ilk 2 bölümü çok geniş bir izleyici grubu tarafından oldukça sevildi. Kardeşlerim ve Gönül Dağı gibi zorlu rakipleri arasında ayakta kalma mücadelesi veren 'elkızı' dizisinde bu akşam 3. bölüm ekranlara gelecek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Sevda Erginci’nin Muhteşem Performansıyla ‘Elkızı’ 3. Yeni bölümü Bu Akşam 20. 00’de Fox’ta! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başrollerinde Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın harika oyunculuk performansı sergiledikleri dizinin kurgusu derin bir hal aldıkça izleyicinin ilgisi de aynı oranda artmaya devam ediyor. ‘Elkızı’ dizisi reytinglerde ortalama oranlarda yoluna devam ediyor. Dizinin reytinglerde biraz daha iyi olması gerekiyor ki sezon boyunca yoluna devam edebilsin. 

 Ekranlara geldiği günden itibaren çok sadık bir izleyici kitlesinin oluşmaya başladığını da sosyal medya hesaplarından görmek mümkündür. Elkızı dizisini oldukça beğendiklerini dile getiren izleyiciler, sosyal medya hesaplarında binlerce paylaşım yapıyor ve diziyi ön plana çıkarmak amacıyla canı gönülden mücadele veriyor.

 Elkızı Dizisinin  ilk 2 Bölümü Nasıl Geçti. 

 Sosyal medya hesaplarında yapılan yorumlara da bakılacak olursa elkızı dizisinin ilk 2 bölümü oldukça olumlu bir hava içerisinde geçti. 3 yeni bölümü ise bu akşam ekranlara gelecek ve yeni bölümde bir çıkış beklentisi var. Özellikle de Sevda Erginci’nin harika performansı, bayramlarını diziye çekmeyi başarıyor. Diğer taraftan güçlü kadın görüntüsü Ezo karakterinin sevilmesini ve kadını izleyiciler tarafından merak edilmesini sağlıyor. Ezo’nun, tavırlarının sert olacağı 3.bölümde yeni fragman ekranlara geldi. Pek çok dizi hayranı, fragmana bakarak da çok iyi sahnelerle dolu bir bölüm daha geçireceğini ümit ediyor. Sevda erginci için hayranları artık, “oynamıyor, adeta yaşıyor” şeklinde yorumlarda da bulunuyor. El kızı dizisinin 3. yeni bölümü bu akşam 20. 00’de Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Sevda Erginci’nin harika bir performans sergileyerek vereceği mücadeleye tanıklık etmek istiyorsanız bu akşam saat 20. 00’de televizyonlarınızın başında Fox TV’yi açmayı unutmayın! 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP