• Finans 365
  • Kredi
  • Siz İmzayı Atın, Düğün Ve Balayı Masraflarınızı Türkiye Finans Katılım Bankası Karşılasın!

Siz İmzayı Atın, Düğün Ve Balayı Masraflarınızı Türkiye Finans Katılım Bankası Karşılasın!

Evlenecek çiftlere bir son dakika haberi geldi. Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından düğün masrafları için evli çiftlere parasal destek sağlanacak. Türkiye Finans'ın internet uygulamasında gerçekleştirilen duyuruda, "evlilik finansmanı ile düğün, ev kurma ve balayı masraflarınızı hiç zorlanmadan karşılayabilir, %1,42 oranından başlayan kar oranları ve 36 aya varan vadeler ile geri ödeme fırsatından yararlanabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu kampanyanın en güzel tarafı ise hemen şimdi veriliyor bu parasal destek, geri ödemesi ise 2022 senesi içerisinde başlıyor. Türkiye Finans mobil ve internet şubeleri üzerinden, Türkiye Finans şubelerini ziyaret etmek suretiyle veya web sitesi uygulaması üzerinden başvurular yapılabilir.

 Türkiye Finans Bankası Evlilik Ve Balayı Kredi Kampanyası Detayları Neler?

 Yeni evlendiniz ama masraflar arttı, balayına çıkmak size hayal gibi mi geliyor? Artık Üzülmenize gerek yok! Çünkü Türkiye Finans Bankası, düğün ve balayı masrafı olan çiftlere 50.000 TL ödeme yapıyor. Evlenecek çiftlerin yükünü oldukça hafifletecek bu destek, 31 Aralık tarihine kadar sürüyor. Dünya evine yeni girecek çiftlerin düğün başta olmak üzere balayı masrafları açısından ödeme desteği ilanı yapıldı. Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından evlilik finansmanı kampanyası başlatıldı. Banka tarafından gerçekleştirilen duyuruda, evlilik finansman kredisi ile %1,42 faiz oranından başlayan oranlar ile 36 ay vade seçeneği ile geri ödeme avantajlarından faydalanabilirsiniz. Şimdi başvurup 2022 senesi içerisinde ödeme yapabilirsiniz.

 Türkiye Finans Katılım Bankası Evlilik-Balayı Finansman Desteği Kampanyası Hangi Tarihler Arasında Geçerli?  

14 Ekim 2021 tarihinden itibaren başladı, 31 Aralık 2021 tarihine kadar bu kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların Türkiye Finans Katılım Bankası şubeleri başta olmak üzere mobil cep ve internet bankacılığı uygulaması üzerinden başvurularını yapmaları gerekir.

 Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Sunduğu Evlilik Finansmanının Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Dünya evine yeni girecek çiftler, evlilik finansmanını kullanarak yapacakları harcamaları zorlamadan yerine getirebilir ve kullanmış oldukları finansman miktarına göre ise 36 aya varan vade seçeneğini kullanarak geri ödemeyi gerçekleştirebilir. Evlilik finansmanı mevduat bankaları tarafından verilmekte olan evlilik kredisi ve çeyiz kredisinden farklı olarak katılım bankacılığı kriterlerine uygun bir şekilde oluşturulan bir finansman desteğidir. Yeni yuva huzurla ve nakit akışına uygun koşullarla kurulabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP