Yasak Elma’da Bombanın Pimi Çekildi: Yıldız, Çağatay, Kumru, Feyza’nın Ortasına Bırakıldı!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Yasak Elma’da Bombanın Pimi Çekildi: Yıldız, Çağatay, Kumru, Feyza’nın Ortasına Bırakıldı!

Yasak Elma’da Bombanın Pimi Çekildi: Yıldız, Çağatay, Kumru, Feyza’nın Ortasına Bırakıldı!

Pazartesi Akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisinin bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünde yine bomba gibi gelişmeler yaşandı.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Yasak Elma’da Bombanın Pimi Çekildi: Yıldız, Çağatay, Kumru, Feyza’nın Ortasına Bırakıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ender, Doğan’a yaranmak için kardeşi Caner’i Arzu’nun evine böcek yerleştirme konusunda yenildi. Kumru, Yıldız’ın kocası Çağatay’la ilişki yaşadığı için köşeye çekilmek yerine tam aksine Yıldız’ın kuyruğuna basmaya devam ediyor. Yıldız, kumrunun geçmişini araştırmaya koyulur ve en yakın arkadaşı Emir ile beraber kumrunun babası Doğan’a ait hastanede kumrunun geçmişinin bulunduğu dosyayı (2015 senesi) bulmaya çalışır ancak kumruyu tanıyan bir hastane çalışanı, derhal kumruyu arayıp Yıldız’ın hastanede olduğunu söyler. Kumru, bu olayı kendi lehine çevirmek amacıyla harekete geçer ve hastane çalışanına Yıldız’ı aratıp halitcanın velayetini Çağatay’a vermesini söyler.

 Yıldız, Çağatay’a Boşanma Davasını Açtı

 Avukatı ile görüşen Yıldız, önce Çağatay’ın hisselerine tedbir koydu sonrasında ise boşanma davasını açtı. Çağatay ise pişmanlığını en derin şekilde yaşıyor ve yıldızla barışmanın yollarını arıyor.

 Feyza’nın Tavırları İzleyicinin Dikkatinden Kaçmadı

 Yasak Elma dizisine dahil olduğu ilk bölümden itibaren oğlu Atlas’ın Çağatay’dan olup olmadığı konusu izleyicinin kafasını kurcalarken Feyza, Yıldız’dan boşanma arifesinde olan Çağatay’a daha da yakın olmak amacıyla çeşitli hamlelerde bulundu.  Örneğin; Yıldız ile Çağatay’ı bir araya getirme bahanesi ile kendi evinde bir yemek vereceğini sadece Çağatay’a söyler ancak yıldıza söylemez. Çağatay’a, Yıldızı da davet ettiğini söyler ancak tek amacı Çağatay ile beraber olmaktır. Feyza’nın evine giden Çağatay, Yıldızı göremeyince şaşırır ve oradan gitmek istese de Feyza onu oturdup kendisi ile bir şeyler yapmak ya da yaşamak ister. Çağatay, son zamanlarda yaşadığı problemlerden dolayı şirkete gitmeyip evde kafasını dinlemek ister ancak Feyza, Çağatay’ın evine gider. Kumru, hizmetçisinden Çağatay’ın evine bir kadının gittiğini fakat bu kadının Yıldız olmadığını söylediğinde Kumru, kıskanır ve bu kadını gözleriyle görmek ister, tam da Çağatay’ın evine girecekken Çağatay ve Feyza’yı elele görür Küçük bir tartışma yaşanır: Kumru ile Çağatay birbirine kızar ancak tam bu esnada Feyza, “ben duruma açıklık getirmek istiyorum” der ve hemen akabinde Yıldız İçeri girer ve “senin de bir şeylere açıklık getirmen gerektiğini bilmiyordum Feyza!” Şeklinde bir cümle kurdu sonra dizi bitti.

 

İzleyicinin Cevabını Aradığı Sorular Neler?

  • Feyza’nın oğlu atlasın babası Çağatay mı?
  • Kumru, Çağatay’a bağırıp, “Feyza her zaman var mıydı?” Şeklinde çıkıştığında Feyza’nın yüzündeki gülümseme izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Acaba Feyza, Çağatay’a gerçek duygularını anlatacak mı?
  • Yıldız, oğlu halitcanın dahil olduğu gizemli telefon konuşmasındaki kadının dediğini yapıp Halitcan’ın velayetini Çağatay’a verecek mi?
  • Yıldız, inadına boşanma kararından vazgeçip tekrar Çağatay’la barışmanın yollarını mı deneyecek yoksa boşanma mukavelesine imzayı atıp kapıyı çarpıp gidecek mi?
  • Kumru, Feyza’nın da olaya dahil olmasıyla beraber bundan sonra Çağatay’dan vazgeçecek mi yoksa Yıldız’ın kuyruğuna daha da basmak için Çağatay’a yanaşmaya devam edecek mi?

 

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 15 Kasım Pazartesi Fox TV’de!

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP