Yükselmeye Devam Eden Dolar, 9.72 TL’den İşlem Görüyor! Dolar Fiyatı Ne Kadar Yükselecek?
  • Finans 365
  • Döviz
  • Yükselmeye Devam Eden Dolar, 9.72 TL’den İşlem Görüyor! Dolar Fiyatı Ne Kadar Yükselecek?

Yükselmeye Devam Eden Dolar, 9.72 TL’den İşlem Görüyor! Dolar Fiyatı Ne Kadar Yükselecek?

Dolar/TL güne yükselişle başlamasının sonrasında 9.72 seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. Aynı dakikalar içerisinde Euro ise 11. 27 TL'den ve İngiliz sterlini ise 13.20 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Yükselmeye Devam Eden Dolar, 9.72 TL’den İşlem Görüyor! Dolar Fiyatı Ne Kadar Yükselecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sterlin Ve Euro Ne Kadar?ok

 Aynı dakikalar içerisinde Euro 11.275 TL’den, İngiliz sterlini ise 13.216 TL’den alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. Dolar endeksi %0.1 bandında seyretti ve 93,9 seviyelerinde alıyorken, euro dolar paritesi ise % 0.1 yükseliş ile 1,159 TL’den alıcı buluyor.

Gözler, AB Ve İngiltere Merkez Bankalarına Çevrildi

 Analistler, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (FED) başkanı Jerome Powell ile Avrupa ve İngiltere Merkez Bankası getirilerinin bugün gerçekleştirecekleri değerlendirmelerine odaklanırken, döviz kurlarında fiyat hareketliliğini artırabileceğini dile getirdi. Bugünün bilgi gündeminde ABD’de üretici fiyat endeksi ile Almanya’da ZEW beklenti endekslerinin ön plana çıktığını dile getiren analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 94,5 seviyesini çok önemli bir direnç ve 93, 8’i ise destek olarak takip edileceğini açıkladı.

 ABD Merkez Bankası başkanı tarafından bugün yapılacak değerlendirmelerin hemen akabinde dolar-euro paritesinde meydana gelen değişiklik ve İngiliz Merkez Bankası’nın yapacağı değerlendirmelerden sonra sterlini fiyatından nasıl bir oynaklık meydana geleceği merak edilmeye başlandı. Yatırımcılar, başta olmak üzere piyasa analistleri, AB, Almanya ve İngiltere Merkez bankaları tarafından yapılacak açıklamalara odaklanırken, Türkiye piyasalarında döviz fiyatlarının en son gelişmelerini ve meydana gelen değişiklikleri bu satırlardan okuyabilirsiniz.

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP