Amerikan Merkez Bankası (FED) Enflasyon Verileri Açıklamasından Önce Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Amerikan Merkez Bankası (FED) Enflasyon Verileri Açıklamasından Önce Altın Fiyatları

Amerikan Merkez Bankası (FED) Enflasyon Verileri Açıklamasından Önce Altın Fiyatları

Altına yatırım yapmak isteyenler ya da ekonomistler tarafından sıklıkla cevabı merak edilen soruların başında altın ne kadar! geliyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Amerikan Merkez Bankası 15 milyar dolar kadar mal alımı azaltımı kararı almıştı. Bu karar, kasım ayının sonuna doğru uygulanacak. Şimdiye kadar piyasalarda herhangi bir etki oluşturmayan bu karar, kasım ayından itibaren aralık ayının sonlarına doğru döviz piyasasında nasıl gelişmeler meydana getirecek?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Amerikan Merkez Bankası (FED) Enflasyon Verileri Açıklamasından Önce Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün, Amerikan Merkez Bankası (FED) başkanı Jerome Powell, politika faizi ile enflasyon rakamlarını konuşacak. Bu konuşmanın yapılmasından önce altın piyasasında meydana gelen gelişmeler şimdiden merak edilmeye başlandı. Amerikan Merkez Bankası, enflasyon verileri açıklamadan önce altın piyasasındaki son rakamları sizinle paylaşacağız. Başkan Jerome Powell’, enflasyonu verilerini açıkladıktan sonra piyasada meydana gelen değişiklikleri yine aynı şekilde bu satırlardan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 10 Kasım Çarşamba Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar?

Altın fiyatları, arama motorları üzerinde sıklıkla araştırmaya devam ediliyor. Küresel piyasalardan etkilenmekte olan altın fiyatları, bugün ABD’de açıklanması beklenen enflasyon rakamları öncesinde yeni bir rekora daha imza attı. Çeyrek altın, gram altın, tam altın, Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik ne kadar?

 Gram altın 10 Kasım 2021 çarşamba sabahına %0,04 oranında değer kaybı ile başladı ise de 572 TL civarında alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. Çeyrek altın ise dünkü yükselişinin sonrasında 940 TL seviyesini zorlamaya devam ediyor. En çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise bu sabah saatlerinden itibaren 522 TL’den satışa sunuluyor.

 10 Kasım 2021 Altın fiyatları Ne Kadar Oldu?

  • Gram altının satış fiyatı 572,40 TL olurken, araç fiyatı ise 572,32 TL’den işlem görüyor.
  • Çeyrek altının ise bugün alış fiyatı 912 TL olurken satış fiyatı ise 937 TL oldu.
  • Yarım altının alış fiyatı 1824 TL, satış fiyatı ise 1886 TL oldu.
  • Tam altının alış fiyatı ise 3646 TL olurken, satış fiyatı ise 3717 TL oldu
  • Cumhuriyet altının alış fiyatı 3648 TL, satış fiyatı ise 3757 TL oldu.
  • 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise alışta 515 TL, satışta ise 535 TL olarak işlem görüyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP