DOLAR

32,5186

0.3%
EURO

34,5773

0.2%
ALTIN(gr)

2.501,84

0,76%
BİST 100

%
Beşiktaş’ı Yenen Trabzonspor’un Hisseleri, Borsa İstanbul’da Zirve Yaptı!
  • Finans 365
  • Borsa
  • Beşiktaş’ı Yenen Trabzonspor’un Hisseleri, Borsa İstanbul’da Zirve Yaptı!

Beşiktaş’ı Yenen Trabzonspor’un Hisseleri, Borsa İstanbul’da Zirve Yaptı!

Cumartesi günü Trabzonspor'un Beşiktaş galibiyeti sonrasında Borsa İstanbul'daki hisseleri, haftaya %9,98 yükseliş ile başlangıç yaptı.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
Beşiktaş’ı Yenen Trabzonspor’un Hisseleri, Borsa İstanbul’da Zirve Yaptı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir spor kulübü, oynadığı ligde ne kadar çok gol atarsa o kadar çok puan kazanır ve yatırımcıların ilgisi de o derece bu takımın hisselerine gider. Yine aynı şekilde herhangi bir firma, ne kadar İthalat ve ihracat işlemlerini gerçekleştirirse o kadar adından söz ettirir. İthalat ve ihracat rakamlarında yüksek rakamlara ulaşmayı başaran firmaların, Borsa İstanbul‘da işlem gören spor kulübü ya da şirketin hisselerine ilgisi artar.

 Spor Toto Süper Lig’in yeni başlayan sezonunda başarılı bir yol haritası çizmeyi başaran Trabzonspor, Borsada da yatırımcısına kazandırdı. Süper Lig’in 12. haftasında konuk olduğu Beşiktaş’ı 2-1 yenen Trabzonspor’un hisse fiyatı, %9,98 Yükseliş kat ederek 5,62 liradan işlem görüyor.

 Trabzonspor Hisseleri, Son Zamanların En Yüksek Seviyesinde

 Hisse senetleri piyasasında yapmış oldukları analistler ile tanınan uzman isimler, Süper Lig’de namağlup liderliğini devam ettiren Trabzonspor’un Borsa İstanbul‘da da rekorlara koştuğunu dile getirerek, kulübün hisse fiyatının geçtiğimiz hafta 6,31 TL ile bütün zamanların en yüksek seviyesini gördüğünü açıklıyor.

 Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Hisseleri Borsa İstanbul’da Düşüşe Geçti

 Trabzonspor mağlubiyetinin sonrasında Beşiktaş’ın hisseleri de %6.10 oranında azalış ile 5,85 TL’den işlem görmeye başladı. Fenerbahçe ise Yukatel Kayserispor ile son dakikada bulduğu gol ile 2-2 berabere kaldı ve Lider Trabzonspor’un 10 puan gerisine düştü. Böylelikle Fenerbahçe’nin hisseleri %4,59 bir kayıp ile 30,38 TL’den, Vavacars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’ın hisseleri de yine aynı şekilde %5,08 azalış ile 3,98 TL’den işlem görüyor. Süper Lig’de Galatasaray 4. sırada, Beşiktaş 6. sırada ve Fenerbahçe ise 7. sırada alıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP