DOLAR

32,5547

0.11%
EURO

35,0202

-0.08%
ALTIN(gr)

2.439,07

0,14%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Vermişti, Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başlıyor!   
  • Finans 365
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Vermişti, Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başlıyor!  

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Vermişti, Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başlıyor!  

Sağlık Bakanlığı ile bağlı kuruluşları ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarının giderilmesi için; uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk kez ya da gerçekleştirilecek atama başvuruları başlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Vermişti, Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başlıyor!   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Resmi gazetede atama kurası ilanı yayımlandı. Buna göre başvurular; Sağlık Bakanlığı yönetim hizmetleri genel müdürlüğünün internet sitesinde bulunan personel bilgi sistemi uygulaması üzerinden yapılacak.

 Sağlık Bakanlığı Personel Alımları Başvuruları Yarın Başlıyor

Yarından itibaren (12 Kasım cuma) başlayacak Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları, 16 Kasım tarihinde sona erecek.

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ise 24 Kasım tarihinde Sağlık Bakanlığının resmi internet sayfası üzerinden ilan edilecek. Kura çekimleri ise 2 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

 Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Atama Duyurusu:

Sağlık Hizmetleri temel kanununun ek 1. Maddesi ile kamu kurum ve kuruluşlarını açıktan kura ile atanacak bazı sağlık personelinin atama usul ve esaslarına ilişkin yönetmelik hükümlerine göre, Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk kez ya da yeniden yapılacak atama-yerleştirme iş ve işlemleri ilan edilen takvim çerçevesinde noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapılacaktır. Bu kura, eczacı unvanlı adaylar açısından 1. yerleştirme ve 2. yerleştirme olacak şekilde iki ayrı yerleştirme biçiminde yapılacak olup diğer unvan ve branşlar için sadece 2. yerleştirme işlemi uygulanacaktır.

1. Yeleştirmede “Türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumu için yabancı dil yeterliliğine sahip ve doktora programlarında mezun olmuş eczacı unvanlı personel alımları” yapılacaktır. 2. yerleştirmede “Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşları için Eczacı, uzman diş tabibi, diş tabibi, tabip ve uzman tabip unvanı da personel alımı” yapılacaktır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP