DOLAR

32,3829

0.19%
EURO

35,0588

-0.07%
ALTIN(gr)

2.324,37

0,23%
BİST 100

%
Ünlü Analist Uyardı: Parası Olanlar Bu Altcoinlere Yönelmeli!  

Ünlü Analist Uyardı: Parası Olanlar Bu Altcoinlere Yönelmeli!  

Sosyal medya devi Twitter platformunda yapmış olduğu analistler ile adından sıklıkla söz ettiren paradator, boşta parası bulunanların alması gereken, henüz boğa sezonu yaşamamış coin projelerini paylaştı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
Ünlü Analist Uyardı: Parası Olanlar Bu Altcoinlere Yönelmeli!  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Henüz Harekete Geçmemiş Altcoinler

(Bake), binance kripto para borsasında işlem gören ve merkezi bulunmayan bir otomatik piyasa oluşturma protokolüdür. BAKE, anda 8. 48 dolardan alım satıma tabi tutuluyor ve ATH’sinin %74.58 altında 2.15 dolardan işlem gördüğünü söylemekte fayda olacaktır. Diğer taraftan internet Computer (ICP), sınırsız kapasite ile ve hızında faaliyet gösteren dünyanın ilk blok uygulamalarının başında yer ALIYOR. ICP fiyatı ise 737.20 dolar olarak açıklanmış bu ATH’sinin, %93.49 altında işlem görüyor. Paradator, paylaşmış olduğu bir Twitter mesajında ise diğer taraftan ICP’ye değindi.

 Paradator, Twitter paylaşımında:

“Boşta parası olanlarBAKE, ICP, LIT, AUTO, FILM, MBOX, DIA, AURY, NWC, SXP gibi şimdiye kadar harekete geçmemiş, fiyatlamamış altcoinler önerdi. Boğa geçirmemiş altcoinler önermenin daha doğru olacaktır. Uzun süre akümüle olmaları bir işaret olsa gerek. Not: kısa vadede başkaları finalde Ben konuşurum.

 Paradator, İkinci Twitter Paylaşımında İse:

 “Major coinler arasında ucuz gördüğüm tek coin bilgisini vermek istiyorum. Projesi bir hayli sağlam. WEB3’ü planlıyor o da ICPP”

 Paradator, Paylaşmış oğlu 3. Twitter Mesajında İse:

“ Defi Partisi geldiğinde en büyük şovu FLM’nin yapacağını düşünüyorum. Market Cap’ta 47. Sıra. Neo yükseldiğinde bütün karlar ona akacak. Sahipleri aynı potansiyel 10x bence.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP