THY’den Öğretmenlere Büyük Jest!

THY’den Öğretmenlere Büyük Jest!

Türk Hava Yolları (THY), sunmuş olduğu harika kampanya bağlamında öğretmenler ile beraberinde seyahat edecek aile bireylerine yurtiçi uçuşlarda %20 oranında indirim uygulayacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
THY’den Öğretmenlere Büyük Jest!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Hava yolları basın müşavirliğinden yapılan ilana göre; küresel havacılık tarihinin en büyük buhranı olarak bilinen covid-19 virüsü pandemisi sebebiyle gökyüzünden uzun müddet ayrı kalan Türk Hava Yolları, harika geri dönüşünü konuklarına sunmuş olduğu uçuş kampanyaları ile taçlandırıyor. Bayrak taşıyıcı havayolunun 24 Kasım öğretmenler gününe özel düzenlemiş olduğu kampanyada, öğretmenler ile beraberinde seyahat edecek aile bireyleri, %20 ayrıcalığa sahip olacak. Kampanyada Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ile aileleri ve yükseköğretim kuruluna bağlı üniversitelerde görev yapan öğretim üyeleri ile ailelerini kapsıyor. Yurtiçi uçuşlarda geçerli olacak indirimden faydalanmak isteyen öğretmenler, 24 Nisan 2022 tarihine kadar satın alacakları biletler ile aynı şekilde bu tarihe kadar gerçekleştirecekleri uçuşlarda %20 oranında indirimi bir şekilde seyahat edebilecek.

 %20  İndirimli Uçuş Kampanyası Şartları Nelerdir?

Bu kampanyadan faydalanabilmek amacıyla Miles/Smiles üyeliği zorunlu olacağı için Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden Miles/Smiles üyeliği yok ise eğer oluşturulması ve söz konusu üyelik hesabından kimlik numarası ve ‘kişisel bilgilerim’ bölümünde ‘öğretmen’ alanının işaretlenmesi gerekecek. Kampanya, Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesi ile mobil uygulama ücretleri olmakla beraber bilet satış ofisleri ile acentelerde değişiklik gösterebiliyor. Konuklar, kampanya ile alakalı ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com ya da 444 0 849 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün konu ile ilgili açıklamaları şöyle:

”Pandemide, biz gökyüzünde misafirlerimizden onlar ise sınıflarında öğrencilerinden ayrı kalmıştı. Tedbirleri aldık, geçen yıl buruk geçen 24 kasımı bu yıl hep birlikte kutluyoruz. Türk Hava Yolları olarak öğretmenlerimize ve ailelerine özel %20 indirim sunuyoruz.”

ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP