DOLAR

32,3781

0.18%
EURO

35,0251

-0.19%
ALTIN(gr)

2.324,71

0,24%
BİST 100

%
Elkızı Dizisine Bomba Transfer!

Elkızı Dizisine Bomba Transfer!

2015 ile 2018 seneleri arasında olmak üzere toplamda 3 sezon boyunca ekranlarda boy gösteren atv' nin başarılı projelerinden biriydi 'kırgın çiçekler' bu dizide rol alan  bazı oyuncular ilk defa ekranda bulunan isimler, birer birer çeşitli dizileri dağıldılar ve dizi sektörünün aranan isimleri haline gelmeyi başardılar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
Elkızı Dizisine Bomba Transfer!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atv’ nin halen hatıralara kazınan dizisinin genç oyuncularından birisi, Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ‘Elkızı’ adlı dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Başrolünde Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın oynadıkları, NTC Medya imzasını taşıyan ‘Elkızı’ dizisine taze bir kan geliyor!

‘Kırgın Çiçekler ’adlı dizide rol aldığı Songül karakteri ile büyük bir beğeni toplamayı Başaran Gökçe Akyıldız, artık bundan sonra ‘Elkızı’ dizinin setinde boy gösterecek.

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Gökçe Akyıldız, ‘Kırgın Çiçekler’ projesinde 3 sezon boyunca oynadıktan sonra bir müddet oyunculuk kariyerine ara vermiş ve ailesinin yanına Sinop’a taşınmıştı. Şimdilerde ise tekrardan ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanan güzel oyuncunun sevenleri, bu haber sonrası oldukça mutlu oldu.

 Gökçe Akyıldız, ‘Elkızı’ dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmasının sonrasında,

“Çok güzel bir işe dahil oluyorum. Güçlü bir kadın hikâyesinde yer alacak olmak benim için çok güzel. Yayınlanan bölümleri ile izleyiciyi derinden etkileyen ‘Elkızı’, umarım yeni bölümleri ile başarısını daha da arttırır.”

Şeklinde konuştu.

 Çekimlerine Muğla’da devam edilen dizinin en son 5. Bölümü ekranlara geldi.

Elkızı Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Münir Can Cindoruk, Toprak sağlam, Sedef Avcı, Fırat Doğruloğlu, Sinan Arslan, Çağla Şimşek, Macit Koper gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ‘Elkızı’ dizisinin  oyuncu kadrosuna 2015 ile 2018 seneleri arasında Atv’de yayınlanan ‘Kırgın Çiçekler’ dizisinin oyuncusu dahil oluyor.

 Gökçe Akyıldız Kimdir?

Uzun bir aradan sonra ‘Elkızı’dizisi ile ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanan oyuncu Gökçe Akyıldız, merak edilmeye başlandı.

30 Ekim 1992 senesinde Sinop’ta dünyaya geldi. 4 çocuklu bir ailenin 3 numarası olarak dünyaya gelen Gökçe Akyıldız, çocukluk döneminde oyunculuğa büyük bir ilgi gösterdi. İlk reklam filmi bir siyasi parti reklamıdır. 2002 senesinde yayınlanan ‘Bir Tutam Baharat’ filminde Saime karakteri ile ekrana çıkmıştır. Daha sonrasında ise 2005 senesinde farklı bir çalışma ile Zeynep adlı dizide yer almıştır. 2006 senesinde ‘Ezo Gelin’ adlı dizide Tekgül karakterine hayat vermiştir. Parmaklıklar Ardında gibi çeşitli projelerde de kamera karşısına geçmiştir. 2011 senesinde ekranlara gelen ‘Hayat Devam Ediyor’ adlı dizi ile asıl çıkışını yakalanmış ve daha sonraki süreç içerisinde ise ‘Kötü yol’, ‘Bizim Okul’ gibi çeşitli projelerde yer almıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP