Döviz Kurunda Meydana Gelen Gelişmeler, Yatırımcısına Şu Mesajları Veriyor!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Döviz Kurunda Meydana Gelen Gelişmeler, Yatırımcısına Şu Mesajları Veriyor!

Döviz Kurunda Meydana Gelen Gelişmeler, Yatırımcısına Şu Mesajları Veriyor!

ABD enflasyon verilerinin sonrasında Merkez Bankası faiz kararlarının dolar üzerinde nasıl bir etki oluşturacağı şimdiden merak konusu olurken, serbest piyasalarda sabah saatlerinde dolar %0,25 oranında değer kazandı. İşte 15 Kasım 2021 Pazartesi sabahında döviz kurundaki son gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizin detayında...  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
Döviz Kurunda Meydana Gelen Gelişmeler, Yatırımcısına Şu Mesajları Veriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sterlin, euro ve dolar kurundaki fiyat hareketliliği uzun zamandır devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı yükselerek kapatan dolar, dün sabah 10 TL’ye ulaştı. 15 kasım pazartesi sabahında ise hafta sonu gördüğü seviyenin daha da üzerinde bir rakam işlem görmeye devam ediyor.

 15 Kasım 2021 Güncel Dolar, Sterlin Ve Euro Kuru

 

  • Bugün 1 ABD dolarının piyasalarda alış fiyatı 10,0209 TL iken, satış fiyatı ise 10,0154 TL olarak işlem görüyor.

 

  • Aynı saatleri içerisinde 1 euronun alış fiyatı 11,4809 TL’den işlem görürken, satış fiyatı ise 11,5013 TL’den alım satım işlemlerine tabi tutuyor.

 

  • 1 İngiliz sterlini, 15 kasım pazartesi 2021 sabahına 13,4509 TL’den alıcı bulurken, 13,5100 TL’den satışa sunuluyor.

 Dolar kurunun değer kazanması ile beraber Türk Lirası gittikçe kan kaybetmeye devam ediyor. Özellikle de TL cinsinden yatırım yapan kişiler zarar etti. Dolar ya da altın cinsinden yatırım yapan ya da herhangi bir yere para yatırım kişiler ise en az %30 oranında kar kazandı.

 Döviz piyasasındaki son rakamlar böyle iken, döviz piyasasında yatırım yaparak para kazanan kişiler, son zamanlarda kurunun yükselmesi ile beraber paralarına para kattılar. Döviz kurunda bir kırılma noktası olacak mı? dolar ne zamana kadar yükselecek? Şimdi dolar bozdurmak mantıklı mı? Dolar bozdurup ev almak ya da araba almak ya da Kripto piyasaları başta olmak üzere diğer para kazanma mecralarında değerlendirmek mantıklı mı? Tüm bu soruların cevaplarını analiz eden Uzmanlar, dolar kurunun orta ve uzun vadede yükselmeye devam edeceğini, bu sebeple şimdi dolar bozdurmanın mantıksız olacağını, uzun vadede dolar yatırımcısının kar edeceğini söylüyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP