Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı, Yıldız -Çağatay Boşandı Mı?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı, Yıldız -Çağatay Boşandı Mı?

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı, Yıldız -Çağatay Boşandı Mı?

Her hafta Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisinin en son bölümünde yine olaylar olaylar!

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı, Yıldız -Çağatay Boşandı Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen Haftadan Kalanlar!

Geçen hafta ekranlara gelen final bölümünde (Çağatay, Yıldız, Kumru, Feyza) dörtlüsünün bulunduğu yerde izleyicinin beklediği gibi herhangi bir olay bombardımanı yaşanmadı. Herkes tek tek dağıldı gitti.

 Ömer, Kumru’dan Hoşlanıyor!

Kumrunun, başına buyruk bir kız olduğunu bile bile Ömer, ona karşı bir şeyler hissediyor. Kumru’nun arkadaşı Aleyna, Ömer’den hoşlanıyor ve bunu Kumru’ya anlatınca Kumru, bunları kendi evinde bir araya getirmeye çalışıyor ancak Aleyna, dış kapının dış mandalı gibi kalıyor ve oradan uzaklaşıp gidiyor.

 Ender-Doğan Ve Arzu Cephesi

Bir önceki bölümde Doğan, Ender’e onu özel hayatında istemediğini fakat iş hayatında istediğini söyleyince Ender hayal kırıklığı yaşamıştı. Ender, hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığını göstermek amacıyla hiç kimseyi umursamamaya çalışıyor. Dizinin final bölümünde olacak şeyi şimdiden söylemekte fayda vardır ki şirket ile ilgili gerçekleştirilen bir toplantıda sermaye artırımı kararı alınıyor. Bunun sebebi ise Sami Önder adındaki bir şahsın şirkete ait hisseleri eline geçirmeye çalıştığının ortaya çıkması üzerine toplantıdaki herkes Ender’den şüpheleniyor. Arzu, Ender’in Sami Önder adındaki gizemli kişi ile işbirliği yaptığını kendince hissediyor ve bunu Doğan’a söylüyor. Doğan ile beraber ikiliyi aynı yerde basmak amacıyla hareket ettiklerinde ise dizinin finalinde Ender’i, yardıma muhtaç çocuklarla bir arada görüyor ve burada Arzu gerçekten de baltayı taşa vurmuş oluyor.

 Yıldız-Çağatay Boşandı Mı?

Çağatay ile Kumru, gizli evde buluşup aşklarını yaşadılar ve Çağatay, Yıldızı Kumru ile doyasıya aldattı.

Çağatay, ifadesini verirken Yıldız’ı çok sevdiğini, ondan boşanmak istemediğini, evliliğini kurtarmak istediğini söyledi.

Yıldız, Çağatay ile Kumru’nun gizli evin kapısında öpüşüp sarmaş dolaş bir şekilde içeri girdiklerini gördüğünü mahkeme salonunda her ne kadar söylediyse de mahkeme hakimi, bütün bunların soyut delil olduğunu, gerçek ihanetin belgesinin somut delillerden meydana gelmesi gerektiğini söyleyince duruşma bir başka tarihe ertelendi.

 İkinci duruşma için hazırlıklar yapılmaya başlandı. Çağatay, Halitcan’ı görmek istediğini söyledi ve akşam olduğunda Yıldız’ın kapısını çaldı. Romantik dakikalar belki yaşandı fakat Kumru, Çağatay’ın Yıldız’a jest ve romantiklik olsun diye hazırlamış olduğu çiçeklerden hazırladığını çiçekçiden öğrenince aynı çiçekleri kendisine de istedi ve videosunu çekip sosyal medya hesabından paylaşınca bunu Yıldız’ın annesi Asuman Hanım gördü ve Yıldız’a gösterdi.

Mahkemenin, boşanmanın gerçekleşebilmesi için istediği somut delilleri elde etmek amacıyla hareket eden Yıldız ile avukatı gerçekten çok büyük bir tanıklık hikayesini meydana getirmeye çalıştı.

Dizinin yeni bölümünün finalinde ise duruşma salonunda Yıldız’ın Çağatay’dan boşanması amacıyla gerekli olan somut delilin kim ya da ne olması gerektiği ile ilgili herhangi bir haber olmaz iken Yıldız’ın avukatı, çok sağlam bir tanık ya da delil bulduğunu söylüyor ve duruşma salonunun kapısı açılıyor içeri kim mi girsin? Kumru…

Kumru, Yıldız’ın avukatı ile nasıl bir anlaşma yaptı veya nasıl bir araya geldi bu sorunun cevabı elbette önümüzdeki bölümde belli olacak ancak, Yıldız, her ne kadar da Çağatay’dan boşanmak istese  de aslında bir taraftan da onu sevmeye devam ediyor. İşi gurura bindirip boşanmayı istiyor olsa da aslında içeri giren kişinin Kumru olması ne Çağatay’ın ne de Yıldız’ın hoşuna gidiyor.

Bir Sonraki Bölümde İzleyicinin Yanıtını Merak Ettiği Sorular Neler?

  • Arzu, neye ya da nelere dayanarak en derin Sami Önder adındaki gizemli kişi ile görüştüğünü hissettiği ve bunu Doğan’a anlattı?
  • Kumru, mahkemede neler anlatacak? Gerçekten de Yıldız’ın avukatının istemiş olduğu gibi bir ifade verip Çağatay ile gerçek manada ilişki yaşadığını söyleyip boşanmanın tam gerçekleşmesini mi sağlayacak? Yoksa Tam aksine televizyonda vermiş olduğu röportajda baskı altında kendisini hissettiğini, duygularının çok karışık olduğunu, bu nedenle Çağatay ile arasında bir şeyler olduğunu mu söyleyecek?
  • Feyza,  cesaretini toplayıp Çağatay’a ne anlatacaktı? 
  • Şirkette dengeleri değiştiren ve Doğan’ın eski düşmanı Sami Önder kim?
  • Yasak Elma’da bütün dengeler değişecek ve kartlar yeniden dağıtılacak. Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası yeni bölümde…

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP