Altın Fiyatlarını Durdurabilene Aşk Olsun, Çeyrek Altın 4 Haneli Rakamı Gördü, İşte Güncel Altın Fiyatları!
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Fiyatlarını Durdurabilene Aşk Olsun, Çeyrek Altın 4 Haneli Rakamı Gördü, İşte Güncel Altın Fiyatları!

Altın Fiyatlarını Durdurabilene Aşk Olsun, Çeyrek Altın 4 Haneli Rakamı Gördü, İşte Güncel Altın Fiyatları!

Altın fiyatları günü yine rekorla başladı. Çeyrek altın fiyatı tarihinde ilk defa 4 haneyi görerek yeni rekorunu kırdı. Vatandaşlar, çeyrek altın ne kadar? Diye merak etmeye başladı. İşte çeyrek altın başta olmak üzere güncel altın fiyatları ve çok daha fazlası haberimizin detayında...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Altın Fiyatlarını Durdurabilene Aşk Olsun, Çeyrek Altın 4 Haneli Rakamı Gördü, İşte Güncel Altın Fiyatları!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolar kuru bir taraftan altın fiyatları bir taraftan rekor üstüne rekor kırarak yoluna devam ediyor. Tarihin en yüksek seviyelerine çıkmayı başaran altın fiyatları, dur durak bilmeden yükselmeye devam ediyor. Vatandaşlar, arama motorlarından altın fiyatlarında meydana gelen yükselişe bağlı olarak yeni fiyatların ne kadar olduğunu merak etmeye başladı. Çeyrek altın ne kadar? Yarım altın ne kadar? Tam altın ne kadar? Şeklinde soru soran vatandaşlar, cevapları bu haberde bulabilir. Gram altın fiyatı bu haberin kaleme alındığı dakikalar içerisinde 614 TL’den satışa sunulurken, çeyrek altın ise 1015 TL’yi geçerek psikolojik bir sınırı dahi açtı. vatandaşların artık en yakınlarının düğünlerinde dahi çeyrek altın takması artık tarihe karıştı. Altının ons fiyatı saat 14.00’dan itibaren 1873 dolar seviyesinde hareket ediyor. Altının gram fiyatı ise sabah saatlerinden itibaren 600 TL’yi aşarak %1,3 ile 614 TL’nin üzerine dahi çıkarak tarihi rekorunu tazeledi. Zirveyi gören çeyrek altın ise 1015 TL’yi gördü.

 Altın fiyatları, önümüzdeki çarşambadan itibaren açıklanacak Avrupa enflasyon verilerine odaklandı. Altın fiyatları, spot piyasalarda dünkü seansta ise son 5 ayın zirvesine çekmeyi başardı. Altın fiyatlarında meydana gelen bu yüksek rakamlar sonrasında altın fiyatları merak edilmeye başlandı. İnternet ortamında güncel altın fiyatları açısından yapılan araştırmalara devam eden kullanıcılar için çeyrek altın fiyatında son durumu haberimizin detayında verdik. İşte güncel altın fiyatları, 16 Kasım güncel altın fiyatları..

16 Kasım salı 2021 güncel altın fiyatları ne kadar?

  • 22 ayar bilezik altının fiyatı 564 lira,
  • Cumhuriyet altını fiyatı 4146 TL,
  • Tam altın fiyatı 4072 TL,
  • Yarım altın fiyatı 2034 TL,
  • Çeyrek altının fiyatı 1015 TL,
  • Gram altın fiyatı 614 TL,
  • Altının ons fiyatı 1874 dolar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP