Ekonomist Selçuk Geçer Uyarıyor, Dolar Ve Altın Şu Seviyeleri Görecek!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Ekonomist Selçuk Geçer Uyarıyor, Dolar Ve Altın Şu Seviyeleri Görecek!

Ekonomist Selçuk Geçer Uyarıyor, Dolar Ve Altın Şu Seviyeleri Görecek!

Dolar kuru ile altın fiyatları rekor tazelemeye devam ediyor. Altının gram fiyatı  614 TL’ den satışa sunulurken, dolar ise 10,26 TL'ye çıkmayı başardı. TL’nin kan kaybetmeye devam ettiği bu günlerde ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatı ile dolar kuru için yeni tahminlerde bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Ekonomist Selçuk Geçer Uyarıyor, Dolar Ve Altın Şu Seviyeleri Görecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolar kuru ile altın fiyatları rekor kırarak yoluna son sürat devam ediyor. Dolar kuru, 18. 00 itibariyle 10,27 TL’yi gördü. Altının gram fiyatı ise piyasalarda 614,19 TL’ye yükseldi. Altın fiyatları ile dolar kuru üzerinde meydana gelen bu artışlar piyasaları ve vatandaşları tedirgin bir hale sürüklemeye devam ediyor. Türk Lirası, her geçen saniye değerinden biraz daha değer kaybederken, altın ile dolar kuru yükselmeye devam ediyor ve böylelikle altın yatırımcısı gram altın açısından gelecek yeni seviyeleri merak ediyor. Dolar ve altın piyasaları ile ilgili öngörüleri tutan ekonomist Selçuk Geçer, yeni gelen rekor rakamların hemen sonrasında dolar kuru ile gram altın fiyatı ile ilgili tahminlerde bulundu.

 Altının yeni fiyatları için yeni öngörülerde bulunan ekonomist Selçuk Geçer, sosyal medya hesabı twitter platformu üzerinden yapmış olduğu paylaşımda,

“Gram 700 Hayırlı olsun… ”

diye bir paylaşım yaptı. Ekonomist Geçer, yapmış olduğu bir diğer twitter paylaşımında ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası‘nın 18 ekim tarihinde para politikası kurulu toplantısına dikkat Çekerek,

“Merkez Bankası 100 baz indirir diyenler yine çok şaşıracak.“

İfadelerini kullandı.

 Ekonomist Selçuk Geçer: Önümüzdeki Günlerde Dolar 10,50 TL’yi Görecek

 Dolarda meydana gelen fiyat artışının önümüzdeki günlerde de süreceğini dile getiren Ekonomist Selçuk Geçer, önümüzdeki birkaç gün içerisinde dolar fiyatının 10, 50 TL’yi göreceğini hatta orta vadede belki de daha yukarı çıkacağını söyledi.

 Altın ve dolar piyasası cayır cayır yanarken, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası para politikaları kurulunun Perşembe günü faiz kararı önem arz etmeye başladı. Şayet Merkez Bankası faiz kararında yükseltme kararı alırsa böylelikle dolar piyasası başta olmak üzere altın fiyatları, durgunluk kazanacak. Tam tersine Merkez Bankası’nın faiz politikası kararlarını yüzde 16’dan biraz daha aşağı çekmesi durumunda ise dolar ve altın piyasası ortalığı toz dumana vermeye devam edecek.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP