DOLAR

32,5589

0.14%
EURO

35,0031

-0.11%
ALTIN(gr)

2.439,08

0,14%
BİST 100

%
Binance CEO’sudan Radikal Karar: Bağışlamak İstiyorum!

Binance CEO’sudan Radikal Karar: Bağışlamak İstiyorum!

Dünyanın en büyük Kripto para Borsası olarak bilinen Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao, servetinin %99'unu bağışlamak istediğini açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Binance CEO’sudan Radikal Karar: Bağışlamak İstiyorum!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Associated Press’e bir demeç veren Zhao, 

“Şimdiye kadar başta Rockefeller gibi pek çok zengin iş yapıcı ya da kurucunun yapmış olduğu biçimde, sahip olduğum servetimin çoğunu başlamayı planlıyorum. Servetimin %90, 95 ya da 99’unu bağışlamaya niyetim var.” 

Dedi. 

 Finansal açıdan gayet özgür olduğunu dile getiren Zhao, zaten çok fazla paraya ihtiyaç duymadığını söyledi.

  Binance CEO’su Zhao’nun Serveti Ne Kadar? 

 Bazı haber makalelerine konu olduğu gibi Forbes, Zhao’nun servetinin yaklaşık olarak 200 milyar dolar olarak hesaba almıştı. Bununla beraber binance CEO’su, Wall Street journal’ın yakın tarihi bir makalesinde belirtmiş olduğu üzere, binancenin en büyük hissedarı. 

 Binance borsası’nın değerinin ise 300 milyar dolar olduğu öne sürülüyor. Dolayısıyla binance açısından böyle bir hesaplama, Zhao’yu dünyanın en zengin birkaç isimlerinden biri yapıyor. Endüstri analistlerinin yapmış oldukları tahminlere göre Zhao’nun net serveti 200 milyar doların üzerinde.

 Zihao, Yalnızca Binance Ve Bitcoin Coin Tutuyor 

 Zhao, sadece Binance ve Bitcoin coin tuttuğunu dile getirdi. İlk Bitcoin kripto paralarını ise 2014 tarihinde satın alan binance CEO’su, elinde bulunan kripto paraların genelini halen elinde tuttuğunu, servetinin büyük bir kısmının ise BNB’de  olduğunu söyledi. Elinde bir başka herhangi kripto para olmamasını ise orası çıkar çatışmalarından kaçınmak amacıyla olduğunu söyledi.

 Rockefeller gibi pek çok işadamı, ölmeden önce servetlerinin büyük bir bölümünü başladıklarını söylemişlerdi. Onları örnek aldığını söyleyen binance kurucusu Zhao, resmi rakamlara göre 200 milyar doların üzerindeki servetinin %99 kadarını bağışlamak istediğini söyledi. Yaşamak için ya da mutlu olmak için çok fazla paraya ihtiyaç duymadığını da sözlerine ekledi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP