Ünlü İsim, Yargı Dizisine Avukat Rolü İle Katıldı

Ünlü İsim, Yargı Dizisine Avukat Rolü İle Katıldı

Pazar Akşamları büyük bir tutkuyla takip edilen Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Nergis Öztürk, Engin'in avukat teyzesine hayatı verecek. 

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Ünlü İsim, Yargı Dizisine Avukat Rolü İle Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadıkları Yargı dizisi, her hafta izleyicileri ekranlara kilitlemeyi devam ediyor.  Avlu dizisinde hayat verdiği Zerrin karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Nergis Öztürk, Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

 Nergis Öztürk, Yargı Dizisine Avukat Seda Karakteri İle Geliyor 

 Dizide Onur Duymaz’ın hayat verdiği Engin karakterinin avukat teyzesi Seda rolü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Nergis Öztürk, gözaltına alınıp daha sonrasında ise tutuklama kararı ile cezaevine gönderilen Engin karakterinin akıbeti ile ilgili çalışmalara başlayacak.

 Nergis Öztürk Kimdir? 

 

25 Mayıs 1980 tarihinde Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümü eğitimini alan Nergis Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk dalında yüksek lisans yapmıştır. İlk sinema ve oyunculuk deneyimini ise Haluk Bilginer, Ayşen Gruda ve Beyazıt Öztürk’ün rol aldığı Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? Projesi ile gerçekleştirdi. 2005 senesinde ‘Körfez Ateşi’ dizisi ile televizyon dünyasına Merhaba diyen Nergis Öztürk,

“Bunu yapan iki kişi” adlı tiyatro oyununda göstermiş olduğu performansıyla x-lion tiyatro ödüllerinde en iyi komedi kadın oyuncu ödülünü almayı başarmıştır. Nergis Öztürk Diğer taraftan; ‘barda’, ‘kızlar yurdu’, ‘Hatırla Sevgili’, ‘kıskanmak’, ‘gişe memuru’, ‘yer altı ‘gibi pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Kendisi gibi oyuncu Cemal Toktaş ile evli olan Nergis Öztürk’ün Yaman adında bir erkek evladı vardır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP