DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Bu Hisse, 2 Haftada Değerini 3’e Katladı!

Bu Hisse, 2 Haftada Değerini 3’e Katladı!

Borsa İstanbul'da işlem gören bu hisse, kendini 2 hafta içerisinde üçe katladı. Hissede meydana gelen bu kazanç, yüzde 227’yi buldu. Yatırımcısının yüzünü güldüren bu hisse hangisi? Cevabı haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Bu Hisse, 2 Haftada Değerini 3’e Katladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borsa İstanbul‘da alım satım işlemlerine tabi tutulan Doğan Burda hisse senedi, önce 10 gün içerisinde tavan olarak yatırımcılarına kazandırdı. Daha sonrasında ise 2 hafta içerisinde %227 oranında kazanç sağlayarak yatırımcısına adeta cömert davrandı.

 5 Kasım 2021 tarihinde 55 TL ile başlangıç yapan hisse senedi, yükselme serüvenine her gün biraz daha değer katarak 180 TL’ye kadar yükselme başarısını elde etti. Hisse fiyatındaki bu yükseliş, yatırımcılarının de yüzünü güldürdü.

 DOBUR’u Tanıyalım!

 Doğan Burda Dergi Yayıncılık Ve Pazarlama AŞ eski ismi ile Doğan Burda Rizzoli Dergi Yayıncılık Ve Pazarlama Anonim Şirketi, aylık ve haftalık dergi yayın ve dağıtımı ile reklamcılıkla uğraşan Türkiye merkezli bir firmadır. Şirket, esasında 11 kategoride ve 25 dergi çıkarıyor; bilgisayar, özel İlgi alanları başta olmak üzere genel haberler, otomobiller, ekonomi ile iş dünyası ve gençlik, iç dekorasyonu, kadın ve yemek..

Bu firmanın hisse senetleri, Borsa İstanbul‘da işlem gördükten sonra özellikle de geçtiğimiz 5 Kasım tarihinden itibaren ciddi manada yükselmeye devam etti. Kat kat değer artışı görülen bu hisse senedinin, yatırımcısına kazandırdığı paranın haddi hesabı yok. Borsa İstanbul’da işlem görmekte olan bu hisse senedi ile alakalı geçtiğimiz günlerde de yine aynı şekilde değer kazancı yaşandığı ile ilgili çeşitli haberler sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında gündeme geliyordu.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP