DOLAR

32,6012

0.38%
EURO

34,8077

0.2%
ALTIN(gr)

2.488,14

0,16%
BİST 100

%
Temelleri 2017’ye Dayanan Bu Token’e Dikkat! Dip Dalga Gibi Geliyor!

Temelleri 2017’ye Dayanan Bu Token’e Dikkat! Dip Dalga Gibi Geliyor!

2017 senesinde herhangi bir merkeze bağlı olmadan faaliyet gösteren ve sosyal medya platformu şeklinde piyasaya sunulan Mithril Platformu'nun bir parasıdır. Şu anda Kripto para piyasasında faaliyet göstermekte olan Pek çok kişi ‘MITH Coin Nedir?’ sorusunu sormak ile beraber konu ile ilgili daha fazla bilgi edinmek talebinde bulunsa da MITH için ‘Coin’ değil de daha çok ‘token’ demek daha doğru olacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Temelleri 2017’ye Dayanan Bu Token’e Dikkat! Dip Dalga Gibi Geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği gibi coin, kendine has bağımsız bir blok zincir uygulamasına sahip olan Kripto varlıklara denir. Token ise bu açıdan bakıldığında halihazırda var olan bir blok zincir uygulaması üzerinde geliştirilmiş olması sebebiyle farklılık arz eder.

 Yukarıda da genel bir bilgi verildiği gibi, MITH, 2017 senesinde herhangi bir merkeze bağlı olmadan sosyal medya platformu olarak kullanılmaya başlandı. Bununla beraber bu tokeni geliştiren ekip, geçtiğimiz birkaç gün içerisinde yapmış olduğu yeni açıklama ile MITdao’nun lansmanıyla baştan sona içerik geliştirici ekonomisi ve NFT alanında faaliyet göstermeye hazırlanıyor. Diğer taraftan radikal bir karar ile Mithril, MITH tokenini MIT olarak Ethereum’dan dünyanın en geniş işlem hacmine sahip kripto para piyasası olarak bilinen Binance Smart Chain’e taşıyor.

 Mithril ekibi, şimdiye kadar medya ve eğlence piyasalarında değişik ürünler ile ‘token’ ekonomileri geliştirdi ve denemesini de yaptı. Bu platform, 2019 senesinde Ether kripto para biriminden binance kripto para borsasına kadar geçiş gerçekleştiren proje olarak çoklu zincir hareketlerine öncülük etmeyi başarmış bir kripto para tokeni olarak karşımıza çıkıyor. 2021 senesinde ise Mithril, Ethereum ve Binance Chain’den tamamıyla binance Smart Chain uygulamasına geçiş yapacak ve MITdao ismiyle anılacak.

MITH TOKEN GENEL BİLGİLERİ

 Jeffrey Huang, 2017 senesinde geliştirdi. Bu projenin amacı ise başlangıç itibariyle herhangi bir merkeze bağlı olmadan faaliyet göstermekte olan sosyal medya platformu olmaktı. Ancak şimdilerde ise NFT ile içerik geliştirici ekonomisi oluşturmayı hedefliyor. En yüksek fiyatı 1.55 dolar iken, en düşük fiyatı ise 0,0024 dolar olarak kayıtlara geçmiştir. 21 Kasım 2021 tarihinde yapılan piyasa analizi değerlendirmeleri neticesinde piyasa değeri 160 milyon dolar olarak açıklanmıştır. Dolaşımdaki ağırlığı ise 1 milyar dolar ve toplam arzı ise yine aynı şekilde 1 milyar dolar olarak gerçekleşiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP