Dolar Fırladı Erdoğan, Ekonomi Kurmaylarını Topladı!

Dolar Fırladı Erdoğan, Ekonomi Kurmaylarını Topladı!

Doların art arda zirveyi görmesinin sonrasında Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin ekonomi kurmayları ile bir toplantı yaptı. Toplantıdan hemen sonra bir açıklama ise yapılmadı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Dolar Fırladı Erdoğan, Ekonomi Kurmaylarını Topladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

11. 40 seviyesinde güne başlangıç yapan Amerikan doları, gün içerisinde hızlı bir şekilde yükselerek 13.50 ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Yine aynı şekilde euro, 12.80 TL civarında güne başlangıç yaptı ve 16.00 itibarıyla bütün zamanların en yüksek seviyesini gördü. Euro ve dolar gün içerisinde 2 TL’den fazla yükseliş gerçekleştirdi.

 Erdoğan, TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu İle Bir Araya Geldi

 Piyasalarda meydana gelen aşırı fiyatı dalgalanması sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası başkanı Şahap Kavcıoğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye yönelik detay ise kamuoyu ile paylaşılmadı. Merkez Bankası ise konuya yönelik herhangi bir yorum yapmadı.

 Erdoğan, Ekonomi Kurmaylarını Topladı

  Döviz kurlarında rekorların kırılmasının sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin ekonomi kurmayları ile görüştü. Gerçekleştirilen toplantı sonrasında ise kamuoyunu herhangi bir açıklama yapılmadı. Son zamanlarda döviz kurlarında meydana gelen rekor kırmaların sonrasında AK Parti hükümeti tarafından ekonomiye yönelik çeşitli tedbirler alınması açısından toplantılar gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile bir araya geldi. Daha sonrasında ise AK Parti’nin ekonomi kurmaylarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen 2 toplantı ile ilgili herhangi bir bilgi basına yansımadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP