DOLAR

32,4778

-0.09%
EURO

34,8270

-0.56%
ALTIN(gr)

2.439,52

0,15%
BİST 100

%
Ünlü Analist, 2022’de Bomba Etkisi Yaratacak Metaverse Coinleri Sıraladı!

Ünlü Analist, 2022’de Bomba Etkisi Yaratacak Metaverse Coinleri Sıraladı!

Kripto para piyasasına yeni adım atacak olanlar ya da zaten bu işin içinde olup da uzman tavsiyesine göre metaverse coin satın alacak kişiler dikkat! Kıdemli analist, almaya değer 7 metaverse coin bilgilerini verdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Ünlü Analist, 2022’de Bomba Etkisi Yaratacak Metaverse Coinleri Sıraladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü kripto para uzmanı Forrest Przybysz, birkaç gün önce vermiş olduğu bir röportajda metaverse momentumunun yükselişine dikkatleri çekti ve satın alınmaya değer 7 metaverse projeler ile ilgili deneyimlerini paylaştı.

Metaverse İle Metaverse Coin Projeleri İvme Kazanmaya Devam Ediyor

Przybysz’in yükselme eğiliminde olan 7 küçük altcoin, her bir tokenin sembolü ile piyasa değeri ve kullanım durumu ile alakalı aşağıda liste halinde verilen bilgileri paylaştı. Kripto analisti, Bitcoin ile Ethereum’un yanı sıra aynı zamanda bireysel olarak da metaverse coin para birimine sahip olduğunu dile getirdi. wunderland ile Nano Kripto para birimlerine yatırım yaptığını söyleyen analisti ve yatırımcı,

“Metaverse, insanların atlamaya ve yatırım yapmaya devam ettiği, çünkü gelecek olarak gördükleri sürekli bir anlatı olacak. Metaverse anlatısının henüz bittiğini düşünmüyorum.”

İfadelerini kullandı.

İşte Ünlü Analistin Satın Almayı Önerdiği 7 Metaverse Coinleri

Nano: 716 milyon dolarlık piyasa hacmi ile Nano, güvenli ve hızlı ödemeler gerçekleştirilen bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor.

Avalanche (AVAX): piyasa değeri 34 milyar dolar olarak işlem görmeye devam eden AVAX merkezi bulunmayan uygulamalar açısından bir platform şeklinde hizmet vermeye çalışarak, Ethereum ile rekabet eden bir blockchain kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor.

Wunderland (TIME): 500 milyon dolarlık piyasa hacmi bulunan wonderlands, bir varlık sepeti aracılığı ile desteklenmekte olan ve bir gün değişim aracı şeklinde hizmet etmeyi hedefleyen avalanche uygulaması üzerinde kurulmuş, merkezi bulunmayan bir kripto para birimidir.

Star Atlas (ATLAS): 354 Milyon dolar piyasa hacmine sahip olan Star Atlas, katılımcıların kaynaklar ile konsol açısından savaş açtıkları sanal bir dünyada çoklu oyuncu sistemi ile işlem gören bir çevrimiçi oyundur.

Illuvium (ILV): 688 milyon dolar işlem hacmine sahip olan Illuvium, katılımcıların dijital unsurları topladıktan sonra ticaretini gerçekleştirirken savaşmalarna olanak tanıyan, Ethereum uygulaması üzerine kurulu bir açık dünya oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Decentraland (MANA): 7.2 milyar dolar piyasa değerine sahip olan de Center alan, katılımcıların içerik geliştirmesine ve elde edilen bu içerikten de para kazanmasına imkan tanıyan bir sanal gerçeklik Platformu olarak biliniyor.

The Sandbox (SAND): 3.8 milyar dolar işlem hacmine sahip olan sandfox, katılımcıların dijital varlıklar oluşturduktan sonra bunları değiş-tokuş edebilecekleri dijital bir dünyaya sahip blok hain tabanlı bir video oyunudur.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP