Sadakatsiz Dizisinde Ayrılık Rüzgarı Esiyor!

Sadakatsiz Dizisinde Ayrılık Rüzgarı Esiyor!

Ekranlara geldiği ilk bölümden itibaren gündemdeki yerini koruyan Sadakatsiz dizisi, son bölümleri ile yine heyecanı zirveye taşırken, dizinin oyuncu kadrosundan 2 ismin ayrıldığı konuşulmaya başlandı. Sadakatsiz dizisinden ayrılan isimler kimler? Cevabı haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Sadakatsiz Dizisinde Ayrılık Rüzgarı Esiyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BBC One  dizisi olarak da tanınan Dr. Foster Türkiye uyarlaması Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başladığı günden itibaren görmüş olduğu ilgiyi kaybetmeyen başarılı projelerden biridir. Dizinin son bölümlerindeki olaylar kadar set ortamında meydana gelenler de son günlerde merak edilmeye başlandı. Diziye yeni katılan yapan Berkay Ateş, Aras karakteri ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken ve özellikle son bölümdeki oyunculuk performansı ve Cansu Dere’nin büyük bir başarı ile hayat verdiği Asya karakteri ile uyumu dizinin sosyal medya gündemine damga Vurmuştu. Son bölümdeki detay gözden kaçmadı.

Sadakatsiz Dizisinden 2 Oyuncu Ayrıldı!

Geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Sadakatsiz dizisinde Bahar karakteri ile Yeliz Kuvancı ve Melih karakterine hayat veren Ali İl, diziden ayrıldıklarını düşündürmüştü. Dizi boyunca hiç ekranda görünmedikleri için acaba ayrıldılar mı? Sorusunu akıllara getirdi. Yalnızca çok kısa ve zorlama birer sahne ile ekrana gelen ikilinin dizideki replikleri bu haberin doğru olduğu izlenimi verdi. Dizinin ekranlara gelen en son bölümünde görülen Yeliz Kuvancı, Bahar karakteri ile Asya’ya vermiş olduğu iki cümlelik telkinden sonraki cümlesi ‘Bazen diyorum ki kendime al Melih’i git buralardan, kurtul güçlü ailesinden’ oluyor bir daha zaten ekranlarda görünmedi bu isim. Bölümün sonlarına doğru ise ekrana gelen Melih karakteri ile Ali İl ise yalnızca ablasının bir anlık öfkesine hedef olduktan sonra ekranlardan uzaklaşıyor. Özetlemek gerekirse Sadakatsiz dizisinde ansızın ortadan kaybolan Yeliz Kuvancı ile Ali İl, bir sonraki bölüme yalnızca alınan soruları sebebiyle dahil olup ortadan kayboldu. Bu ayrılığın bir açıklaması olsun diye dahil edilmiş gibiydiler. Ayrıca projede sessiz gidişi ile sonrası muhteşem dönüşü ile biten kare akıllarda bir hayli soru bıraktı. Her ne kadarda Aras ile Asya aşkına kitlenmiş olsak da aslında akıllarda devam eden soruları sormadan da edemedik.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP