• Finans 365
  • Aktüel
  • Bir Zamanlar Çukurova’nın Yeni Dönemi Başlıyor, Betül Ve Fikret Evlenecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova’nın Yeni Dönemi Başlıyor, Betül Ve Fikret Evlenecek Mi?

Atv’nin fenomen dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni dönemi ile başlıyor. Betül ve Fikret ile evlenecek mi? Atv’nin fenomen dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ projesinde heyecan dozajı artış göstermeye devam ediyor. Merak içerisinde beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 114. yeni bölümde neler yaşanacak? Züleyha, Mehmet’in evlilik teklifini kabul edecek mi? Abdülkerim ile Hakan arasında neler olacak? Fikret ve Betül dünya evine girecek mi?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekranlara gelmiş olduğu ilk bölümden itibaren ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi, seyircinin kalbini çalmayı kesinlikle başaran projelerden biri. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında bulunan dizi, güçlü oyuncu kadrosu başta olmak üzere değişik senaryosu ile dikkatleri çekiyor. Adana’da çekimleri süren dizi, dönem hikayesini çok başarılı bir biçimde ekrana yansıtmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosundaki önemli değişikliklere rağmen reyting sıralamasında her zaman zirvede bulunan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi, başarısını taçlandırdı. Heyecanın hiç eksik olmadığı bir zamanlar Çukurova dizisinin 114. bölümünde de aşkın en güzel yönleri isteniyor. Fikret ile Mehmet arasındaki gerilim ayyuka çıkıyor. Fikret’i elde edebilmek amacıyla Betül, çok hain bir plan kuruyor. Hiçbir şeyden bihaber Züleyha ise Mehmet’in evlilik teklifi karşısında kalbinin sesini duymaya çalışıyor.

Bir Zamanlar Çukurova son Bölümünde Neler yaşanmıştı?

  • Züleyha ile Fikret arasındaki Buzlar yavaş yavaş erimeye başlamıştı.
  • Demir’in cesedinin ortaya çıkması ile beraber cenaze töreni, Çukurova halkının tepkisine sebep oldu.
  • Demir’in geçmişte kendisine yaptıklarını hatırlayan Züleyha, sakin bir tören düzenlenmesini talep etmişti.
  • İyi bir baba olmanın haricinde Demir’in güzel bir özelliğinin bulunmadığını düşünen Züleyha, çok derin bir alemde yaşıyor.
  • Özellikle de Hakan Gümüş, oğlunun kız kardeşi Hülya’nın başına gelenleri öğrenmesi ile beraber bardağı taşıran son damla olmuştu.
  • Hakan ise Abdulkerim’in kurduğu tuzakları görmezden gelmeyi tercih etmiş, lakin tedbiri de elden hiçbir zaman bırakmamıştı.
  • Fikret’i tuzağına çekmek amacıyla girişimlerde bulunan Betül, başarılı olmuştu.
  • Mehmet Kara, Züleyha’ya evlilik teklifinde bulunarak duygularını açıkça dile getirmişti.

 Bir Zamanlar Çukurova 114. Bölümde Neler olacak? Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Mehmet’in yapmış olduğu evlilik teklifi karşısında Züleyha hem mutlu olmuş hem de şaşırmıştı. Ancak, alelacele bir şekilde karar vermeyi tercih etmediği için cevap vermemeyi tercih etmişti. Mehmet’in ilgisinin farkında olan Fikret, karşısına çıkarak hesap sordu. Tartışma iyice kavgaya dönüştü. Abdulkerim’in de yardımı ile Betül, Fikret’i avucuna almaya çalışıyor. Şirkette etkisiz bir eleman pozisyonuna düşen Betül, her zamankinden daha tehlikeli bir hale girmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP