Hasret Bitti, Taner Ölmez Yeni Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

Hasret Bitti, Taner Ölmez Yeni Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

Medcezir'in Mert Asım Serez’i, Mucize Doktor’un Ali Vefası Taner Ölmez nihayetinde ekranlara geri dönüyor. İşte Taner Ölmez'in yeni dizisi ve yeni rolü ile ilgili detaylar ve çok daha fazlası haberimizin detayında...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Hasret Bitti, Taner Ölmez Yeni Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu aralar baba olmaya hazırlanan oyuncu Taner Ölmez, ekranlara dönme müjdesini verdi. 2019 senesinde oynadığı Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa karakteri ile harika bir çıkış yakalayan Taner Ölmez yeni dizisi belli oldu. Geçtiğimiz yaz tıpkı kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem imamoğlu’nun kıymış olduğu nikah ile evlenen ünlü oyuncu Taner Ölmez nihayetinde hayranlarına kavuşuyor.

2019 senesinde Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Mucize Doktor adlı dizi ile harika bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Taner Ölmez, ekranlara dönmenin hazırlığı içinde.

Güney Kore uyarlaması Goog Doctor dizi projesinden uyarlanan Mucize Doktor dizisinde otizmli bir doktor olan Ali Vefa’ya hayat veren Taner Ölmez, büyük bir beğeni toplamıştı. Nihayet Taner Ölmez, yeni dizi müjdesini duyurdu.

 Taner Ölmez’in Yeni Dizisi

Ekranların sevilen ve beğenilen oyuncusu Taner Ölmez, merak içerisinde beklenen ALEF adlı dizinin kadrosuna dahil oldu. Blue TV platformunda yayınlanacak dizisinin aksiyonlu ve gizemli macerasında Taner Ölmez de seyirci karşısına geçecek. Alef dizisinde Taner Ölmez’in yanı sıra aynı zamanda Hande Soral, Aybüke Pusat, Serdar Orçin, Emel Çölgeçen, Ahsen Türkyılmaz, Caner Erdem, Begüm Bağca Tiryaki, Evren Duyal, Murat Akkoyunlu, Esin Yıldız, Hasan Şahintürk ile İlayda Sezgin gibi isimler oynuyor.

 Taner Ölmez, oyuncu Aybüke Pusat ile beraber Elif dizisinin setinde ilk kareyi paylaştı.

Taner Ölmez Kimdir?

1986 senesinin 9 Ağustos tarihinde Tunceli’de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünde eğitimine devam etmekte olan Taner Ölmez, pek çok dizi ve reklam filminde oynamıştır. Genç oyuncu özellikle de ‘İstanbul’un Altınları’ dizisinde göstermiş olduğu performans ile dikkat çekmiştir.

2019 senesinde Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘mucize-doktor’ dizisinde otizmli bir doktor olan ‘Ali Vefa’ karakteri ile hafızalara kazınmıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP