DOLAR

32,4656

-0.1%
EURO

34,7964

-0.63%
ALTIN(gr)

2.440,68

0,19%
BİST 100

%
Amerikan Bankacılık Devi JPMorgan’dan  Bitcoin Hayranlarını Üzecek Ethereum Açıklaması
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Amerikan Bankacılık Devi JPMorgan’dan  Bitcoin Hayranlarını Üzecek Ethereum Açıklaması

Amerikan Bankacılık Devi JPMorgan’dan  Bitcoin Hayranlarını Üzecek Ethereum Açıklaması

Bankacılık devi JPMorgan, kripto para piyasalarında en önemli ikinci sırada yer alan Ethereum para biriminin Bitcoin’den daha iyi bir tercih olabileceğine vurgu yaptı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Amerikan Bankacılık Devi JPMorgan’dan  Bitcoin Hayranlarını Üzecek Ethereum Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum’un fiyatı 2021 senesinde Bitcoin in kaydetmiş olduğu %96’lık artışa oranla %500’den fazla artış sağladı ve şimdilik Bitcoin kripto para biriminin yaklaşık olarak yarısı kadar bir piyasa değerine sahip.

 Independent Türkçede Kaleme Alınan Bir Makaleye Göre;

JPMorgan Bankası’nın yakın tarihli bir analiz çalışmasında, katılımcıların Bitcoin kripto para birimi yerine Ether kripto para birimine güvenmelerinin sebeplerinden birinin ise bu para biriminin esasında yatmakta olan teknolojinin sunmuş olduğu avantajlar olduğuna dikkat çekildi.

Ethereum, gelişim gösteren merkezi bulunmayan finans endüstrisinde (DeFi) ve diğer taraftan değiştirilemez tokenler açısından bir platform niteliği taşıdığı için halihazırda liderlik koltuğunu üstlenmiş durumda.

  El Salvador Ayrıntısı

Bitcoin kripto para birimi, bunun yerine genellikle ya el Salvador da olduğu gibi günlük yaşamda kullanılmakta olan bir para birimi veya altın madenine benzer bir şekilde değer deposu olarak hizmet ediyor. JPMorgan çalışmasında tahvil getirilerindeki yükseliş ve para politikasının sonuç itibarıyla normal bir hal alması bir dijital altın şekli olarak Bitcoin kripto para birimi üzerinde aşağı yönlü bir baskı meydana getiriyor, aynı daha yüksek reel getiri ile değil geleneksel altın madeni üzerinde aşağı yönlü bir baskı oluşturulması gibi.Kıymetini, merkezi bulunmayan finans sisteminden oyunlara, ve stablecoinlere kadar uzanmakta olan uygulama alanlarından almakta olan ethereum kripto para birimi yüksek reel getirilere bitcoin’e oranla daha dayanıklı bir şekilde görünüyor. Bu nedenle Amerikan bankacılık devi JPMorgan tarafından yapılan çalışma neticesinde bakıldığında Bitcoin kripto para biriminin 2022 senesi ve 2023’ün başlarından itibaren yavaş yavaş gerileme kaydetmesi ve Ethereum’un ise aynı şekilde yükselme kaydetmesi anlamına mı gelecek bunu her katılımcı merak ediyor tabii ki ama yine de yansımalarını görmek gerekir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP