Acun Ilıcalı Çıldırdı: Biraz Daha Durursa Döveceğim Adamı
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Acun Ilıcalı Çıldırdı: Biraz Daha Durursa Döveceğim Adamı

Acun Ilıcalı Çıldırdı: Biraz Daha Durursa Döveceğim Adamı

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden MasterChef Türkiye yarışmacısı Görkem, yarışma ile alakalı çok skandal itiraflarda bulunduğu için Acun Ilıcalı adeta çılgına döndü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Acun Ilıcalı Çıldırdı: Biraz Daha Durursa Döveceğim Adamı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TV8’in Fenomen yarışmacısı Masterchef Türkiye’nin eğlenceli tavırlarıyla bilinen yarışmacısı Görkem, yarışmaya geri katılım sağlamıştı. Patavatsız bir kişilik olarak bilinen ve böylece meşhur olan Görkem’den yarışma ile alakalı itiraflar geldi. Masterchef Türkiye yarışma programına birkaç gün önce elenen bir yarışmacı geri dönmüştü. Yarışmaya geri dönmeye hak kazanmış olan yarışmacı ise ilk hafta elenen Görkem olmuştu. Görkem, yarışma içerisinde çok eğlenceli dakikalar yaşatırken yapmış olduğu son açıklamalar ile Acun Ilıcalı’yı adeta deliye döndürdü. Masterchef Türkiye yarışmacıları TV8’in diğeri yarışması O Ses Türkiye yarışmasına katılım sağlamıştı. O Ses Türkiye jüri üyeleri karşısında şimdi de şarkı söylemek amacıyla ter döken masterchef Türkiye yarışmacıları eğlenceli dakikalara sahne oldu. Yarışmacılardan Görkem’in performansının kötü olması jüri üyelerini adeta kahkahaya boğdu. Görkem, söylemiş olduğu şarkıdan sonra yarışma programı ile alakalı patavatsızlık yapınca stüdyo sessizliğe büründü.

Acun Ilıcalı: Biraz Daha Durursa Adamı Döveceğim

Masterchef Türkiye yarışma programına tekrardan katılım sağlayan Görkem, elendikten sonra yarışmayı izlemediğini dile getirdiğinde gözler Acun Ilıcalı’ya döndü. Görkem, yarışma programından elendikten sonra yarışma ile alakalı olan herkesi takipten çıktığını da dile getirdi. Bu anlarda ise gözler, patron Acun Ilıcalı’ya çevrildi ve herkes tam da bu konuda Acun Ilıcalı’nın konu ile ilgili neler söyleyeceğini merak etmeye başladı. Görkem, Daha sonrasında ise jüri üyelerinden Ebru Gündeş’e dönerek,

“Ben erkeklerden hoşlanmıyorum, bu nedenle sizi çok seviyorum”

 Dediğinde stüdyo tekrardan sessizliğe gömüldü. Acun Ilıcalı ise tam da o esnada Görkem’e döndü ve

“Biraz daha durursa adamı döveceğim”

Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP