DOLAR

32,5757

0.07%
EURO

34,9094

0.09%
ALTIN(gr)

2.438,43

0,36%
BİST 100

%
Shıba Inu’da (SHIB) Oyun Duyurusu İle Hareketlilik Yaşandı

Shıba Inu’da (SHIB) Oyun Duyurusu İle Hareketlilik Yaşandı

Kripto para piyasalarından alınan son dakika haberine göre Shıba Inu, son zamanlarda daha da popüler bir hal alan blokchain tabanlı oyun piyasasına merhaba diyor. Bu durum, projenin resmi Twitter hesabından paylaşılan bir mesaj ile kesinlik kazandı. Shıba Inu’nun gönüllü lideri Shytoshi Kusama, 22 Kasım tarihinde bu hafta ‘ShibArmy’ açısından harika haberler ilan edeceğini duyurmuştu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Shıba Inu’da (SHIB) Oyun Duyurusu İle Hareketlilik Yaşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anonim isim, dün ise:

 “Söz vermiş olduğumuz gibi yarın Medium’ da Shıba Inu Games ile ilgili detaylar veren yeni bir yazı kaleme alacağım ve üst düzey bir oyun stüdyosu ile direkt bir şekilde faaliyet gösterecek danışman-lideri sizlere takdim edeceğim”

Biçiminde bir duyuru yapmıştı.

Şimdi ise neredeyse hakkında herhangi bir ayrıntıya yer verilmeyen Shıba Inu Games ile alakalı gelecek bilgiler Shıba Inu hayranları tarafından merak içerisinde beklenmeye başlandı. Bugünkü duyuru ise Shıb fiyatında da bir miktar etki oluşturdu. Piyasa değeri ile en büyük 12 Kripto para birimi olan ve genel düşüşe rağmen birkaç dakika içerisinde yüzde 6 oranında yükselme kaydetti. Bugünlerde oyun ile ilgilenen Shıba Inu, ekim ayı içerisinde NFT projesi Shiboshis ile harika bir çıkış yakalamıştı. Bu girişimlerinin sonrasında piyasaya çıkmakta olan NFT’lerin fiyatı 20 kat kadar artış göstererek 1.2 Ethereum değerine kadar yükselmeyi başarmıştı. Shıba Inu, şimdiye kadarki en yüksek seviyesini 28 Ekim tarihinde tatmıştı. Fiyat o gün 0,0000885 dolara kadar çıkmıştı. SHIB; 0,000045 dolarlık mevcut fiyat ile zirvenin %50 altında yer alıyor. Tekrardan eski zirve yakalamak amacıyla %100’ünün biraz üzerinde bir artış oranına gereksinim duyuyor.

Elon Musk İle Yükselişe Geçmişti

Popüler altcoin olarak bilinen Shıba Inu, Tesla CEO’su ünlü Milyarder Elon Musk’ın Twitter hesabından Shıba Inu cinsi köpeğinin fotoğrafını paylaşmak ile beraber bir gece içerisinde 300 oranında değer kazanmıştı. Ancak daha sonrasında ise çeşitli kripto para mecraları tarafından Shıba Inu hakkında sadece şişirilmiş bir balon olduğu ve havası gittikten sonra sönüp yere çakılacağı ile ilgili çeşitli yazılar kaleme alınmıştı. Gerçekten de öyle oldu gibi. Shıba Inu balinaları harekete geçti ve ellerinde bulunan Shıba Inu Kripto para birimini sattıktan sonra başta Dogecoin olmak üzere farklı kripto para birimlerine yöneldi. Bu durum ise, Shıba Inu para biriminin değerinin adeta yerlerde sürmesine sebep oldu. Ancak Shıba Inu, en son yapmış olduğu hamlelerle oyun alanına adım atarak yeniden ayağa kalkmak amacıyla çeşitli hamlelerde bulunuyor. Şu anda popüler bir kripto o para birimi olarak yoluna devam ediyor. Shıba Inu kripto para birimi ile ilgili yeni gelişmeler meydana geldiğinde bu satırlardan takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP