‘Ateş Bacayı Sardı’ Paylaşımını Yapan Müge Anlı, Kimle Aşk Yaşıyor?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • ‘Ateş Bacayı Sardı’ Paylaşımını Yapan Müge Anlı, Kimle Aşk Yaşıyor?

‘Ateş Bacayı Sardı’ Paylaşımını Yapan Müge Anlı, Kimle Aşk Yaşıyor?

2008'den itibaren Atv'de izleyicinin karşısına çıkan ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ programında şimdi de başka bir gündem konusu işleniyor. ‘Müge Anlı, nihayetinde aşkı buldu’ yorumlarına neden olan paylaşım bizzat Müge Anlı'nın kendisinden geldi. Müge Anlı'nın sevgilisi kim? Müge Anlı kimle beraber? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız haberimizin devamını okuyunuz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
‘Ateş Bacayı Sardı’ Paylaşımını Yapan Müge Anlı, Kimle Aşk Yaşıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezuniyeti sonrasında Kadir Has Üniversitesi’nde hukuk alanında yüksek lisans gerçekleştirilen başarılı sunucu, televizyonculuk kariyerine kanal 6’da ‘Top Secret’ programını sunarak daha sonrasında ise kariyerinin ilk senelerinden itibaren magazin gazeteciliği yapmakta olan Müge Anlı, bir dönem Sabah gazetesinin magazin müdürlüğü görevini yaptı. 1999 senesinde meslektaşı Burhan Akdağ ile dünya evine girmiş ve 2008 senesinde boşanmıştı.

Müge Anlı’nın Adının Aşk Haberleri İle Anılmasının Aslı Nedir?

Müge Anlı’nın evlendikten sonra boşandığı Burhan Akdağ’ın evlilik öncesi beraberliklerin de bir başka kadınla evli olup, Müge Anlı açısından boşanmış olması ise Müge Anlı’nın yasak aşkı diye tekrar gündeme gelirken, diğer taraftan boşanmaları sonrasında Burhan Akdağ’ın öfkesini alamayıp Müge Anlı’nın evli bir adamdan hamile olduğu haberini basın ve medya kuruluşları aracılığı ile yayması yine arşiv haberleri ve çok eski olmasına rağmen yeniden gündeme gelmiş durumda. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda ise Müge Anlı’nın takipçileri tarafından ‘Ateş bacayı sardı’ ve ‘Her şeyi bulan Müge Anlı, aradığı aşkı da buldu’ şeklinde yorumlar yapılırken, 1 takipçisi ise son zamanlarda Müge Anlı’ya program çıkışlarında çok fazla hediye geldiğine vurgu yaptı. Ünlü sunucu Müge Anlı’nın, sosyal medya paylaşımları sonrasında hayatında özel bir erkeğin var olduğuna neredeyse herkes inanmış durumda fakat bir gerçek var ortada o da böyle birisi varsa eğer Müge Anlı istemediği müddetçe, ismini öğrenemeyeceğiz. Zira ağzı yanan Müge Anlı, bu konuda çok hassas davranıyor demektir.

 ATV ekranlarında sunduğu programlar adeta gündem yaratan Müge Anlı, kendisi ile alakalı durumlar bazen gündeme geldiğinde bunu açık bir şekilde herkesle paylaşacak kadar cesur bir kadındır. Bakalım kendisi hakkında son zamanlarda medyada dolaşan Müge Anlı’nın aşkı başlıklı haber makalelerine kendisi bir cevap verecek mi? Bunu hep birlikte bekleyip görmek lazım.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP