DOLAR

32,3741

0.16%
EURO

34,9872

-0.27%
ALTIN(gr)

2.324,66

0,24%
BİST 100

%
Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsası Binance, İsim Değişikliğine Gitti

Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsası Binance, İsim Değişikliğine Gitti

Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance, isim değişikliğine gitti. Bundan sonra Binance piyasası, yeni ismiyle anılacak. Değişik kripto para birimlerinin alım satım işlemlerinin gerçekleştirildiği Binance platformu, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olarak biliniyor. Tabii ki, rakipleri var fakat kripto para denildiğinde akla hala Binance platformu geliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsası Binance, İsim Değişikliğine Gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günden güne dijitalleşmenin yaygınlık kazandığı günümüz çağında ise kripto paraların alım satım işlemlerini en çok gerçekleştirilen işlemlerden biridir. Özellikle de Bitcoin kripto para birimi başta olmak üzere Dogecoin ve Shıba Inu kripto para borsaları yatırım yapacak katılımcılar tarafından popüler para birimleri olarak kabul ediliyor. Bu sebeple kripto para alım satım işlemlerine izin veren firmalar, bu popüler para birimlerinin adlarının reklamlarında ve web sitelerinde geçirmeye çalışıyor. Bu piyasada, ‘Bitcoin alıp satmak için en iyi platform’ gibi çeşitli reklam metinlerini sıklıkla yapılan bir pazarlama stratejisidir. Ancak son gelişmeler gösteriyor ki artık markalar hedeflerini daha da büyüttü. Yatırımcılar arasında popüler kripto para birimlerini reklam uygulamalarından aldıktan sonra mobil uygulama isimlerini eklenmeye başladı. Bunlardan birisi ise Binance ve Coinbase.

 Dünya genelinde kripto para piyasalarında alım satım işlemlerini gerçekleştiren milyonlarca hatta milyarlarca kişini de bildiği Binance platformu, bugünden itibaren mobil uygulamasında ismini “ BTC, SHIB, Ve DOGE” olarak güncelledi. CoinBase ise artık “Trade Bitcoin, Ethereum, SHIB” olarak anılacak.

Kripto para piyasalarının ünlü firmalarının gitmiş olduğu bu radikal isim değişikliği pek çok dedikoduya neden olsa da sadece arama motoru optimizasyonu (Seo) açısından yapılan bir yenilik olduğu iddialar arasında yer alıyor. Yani artık bundan sonra kullanıcılar, yukarıda isimleri zikredilen kripto para isimlerini arama motorlarında yazdığında üst sıralarda Binance ve CoinBase seçeneklerini görecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP