Yasak Elma Bu Akşam Neler Olacak,Doğan Yıldız’la Evleniyor Mu?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Yasak Elma Bu Akşam Neler Olacak,Doğan Yıldız’la Evleniyor Mu?

Yasak Elma Bu Akşam Neler Olacak,Doğan Yıldız’la Evleniyor Mu?

Her pazartesi akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan ve herkesin adeta nefesini tutarak izlediği Yasak Elma dizisinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde yine bomba gibi gelişmeler yaşanacak. Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cevatzade’nin, Yasak Elma dizisinden ayrılmasından sonra Baraj dizisinde hayat verdiği Nehir karakterini bırakıp yasak Elma’da Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, bu boşluğu çok çabuk doldurdu.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Yasak Elma Bu Akşam Neler Olacak,Doğan Yıldız’la Evleniyor Mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasak Elma dizisi seyircileri artık adrenalin dolu dakikalara o kadar çok alıştı ki bir bölümde adrenalin dozu biraz düşsün izleyiciler, hemen sosyal medya hesaplarından senariste saldırıyor. Bu nedenle Yasak Elma dizisinin yapımcıları başta olmak üzere senaristi ve oyuncuları, ellerinden gelenin en iyisinin en iyisini hatta gösterip diziyi ayakta tutmak amacıyla var gücüyle çalışıyor.

Yasak Elma Geçtiğimiz Bölümde Neler Oldu?

Yılan, Çağatay’ı zehirledi. Kumru’nun dolduruşuna gelen Çağatay, boşanma arifesinde olduğu eşi Yıldız’ın, Kumru’nun babası Doğan bey ile ilişkisi olduğu ile ilgili söylemlerine tam manası ile inanmış gibi görünüyor. Eşini her defasında çok sevdiğini ve boşanmak istemediğini dile getiren Çağatay, Yıldız’ı kazanmak için çok uğraşıyordu ancak Kumru’nun, Çağatay’ın aklına girmesiyle mahkeme salonunda

‘tazminatın tamamını ödemeye razıyım, yeter ki beni bu ahlaksız kadından kurtarın’

şeklinde söylemi ile herkes adeta buz tuttu.

Şimdilik Kumru, amacına ulaşmış gibi görünüyor. Yıldız’dan ayrılmaya ikna olan Çağatay, parmağındaki yüzüğü çıkarıyor. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde bakalım bu atmosferi tersine döndürecek hangi gelişmeler yaşanacak? Diğer taraftan Kumru’nun babası Doğan Bey, Çağatay’ın bir an önce Yıldız’dan boşanmasını istediğini söylüyor ve bunun sebebi ise Yıldız’la kendisinin evlenmek istediğini belirtiyor. Ekranlara gelen fragmanda izleyici ‘Yok artık, oha bu kadar da olamaz!’ şeklinde ifadeler bırakırken, bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, gündelik plan ve programlarını buna göre hazırladı.

Yasak Elma dizisi yeni bölümü  heyecan ve adrenalin dolu dakikaları ile bu akşam saat 20.00’de Fox TV ekranlarında karşınıza çıkacak, sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP