Evlilik Hakkında Her Şey Neyran (Sevcan Yaşar) Kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey Neyran (Sevcan Yaşar) Kimdir?

‘Evlilik Hakkında Her Şey’ Dizisinde Neyran Karakterine hayat veren Sevcan Yaşar'ın kim olduğu son zamanlarda merak edilmeye başlandı. İzleyiciler, başta arama motorları olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarında Sevcan Yaşar kimdir, Neyran kimdir? Sorularını araştırmaya başladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Evlilik Hakkında Her Şey Neyran (Sevcan Yaşar) Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fox TV ekranlarında izleyici ile her hafta buluşmaya devam eden ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ adlı dizi, izleyen herkesin kendi hayatından çeşitli kesitler bulacağı bir proje. Bu nedenle oldukça sevildi ve dizinin ekranlara geleceği günün akşamı, herkes erkenden plan programını bu dizinin saatine göre ayarlamaya çalışıyor. İkili ilişkiler başta olmak üzere çetrefilli hayat hikayeleri ile özel yaşam… Yani kısacası bir kadın ve bir erkeğin evliliklerinde yaşayacakları konuların tamamına yer veren bu dizi, çokça seviliyor.

 Fox TV’nin yayın hayatına yeni başlayan dizisi ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizi projesine Neyran karakteri ile Sevcan Yaşar katılım sağladı.

Evlilik Hakkında Her Şey Başrolünde Kimler Oynuyor?

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucak, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Yazkan gibi birbirinden değerli oyuncuların oynadıkları ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisine Neyran karakteri ile Sevcan Yaşar katıldı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Neyran karakterine hayat veren Sevcan Yaşar, Yıldırım’ın eski eşi rolü ile diziye katıldı.

Sevcan Yaşar Kimdir?

1990 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Sevcan Yaşar, Miss model Of turkey birincisi olmuştur. Daha sonrasında ise Çin’de organize edilen Miss Model Of World yarışmasında 1. Seçilmiştir. Ege üniversitesi biyoloji bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra Sevcan Yaşar, daha sonrasında ise İstanbul’da oyunculuk üzerine eğitim almaya başlamıştır. Yeditepe üniversitesi tiyatro bölümünde oyunculuk üzerine çeşitli eğitimler aldıktan sonra kendisini tam manası ile oyunculuk alanında yetiştirmiştir. Şimdiye kadar başla ‘Kayıp Şehir, Sevda Aramızda Kalsın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bahtiyar Ölmez, Erkenci Kuş gibi çeşitli dizi ve sinema projelerinde yer almıştır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP